Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás vagy sem, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás vagy sem, mennyire okozhat társkeresési nehézséget?

Figyelt kérdés

Az iskolázottság mennyire szól bele a dolgokba? Előfordulhat olyan helyzet hogy egy szakmunkás azért nem talál nőt mert őt azonnal besorolják a buta réteghez? Diplomás férfiak közt nem annyira elterjedt a isten komplexus, de a nőknél amelyik tanultabb… ott azonnal érződik hogy ők feljebb sorolják magukat a egyszerű melósoknál. Szerintünk csak buta,igénytelen,életképtelen emberek léteznek diploma nélkül. Prolik , csórók , cél nélküli parasztok akik “kevesebbet érnek” mint ők.

Nekem ez az egyéni véleményem :

[link]

2022. jún. 29. 11:06
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem a végzettség a lényeg, sokan csak a pálya elején dolgoznak a szakmájukban. A lényeg hogyan élsz, milyen életszínvonalon.
2022. jún. 29. 11:14
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

A diplomás nők közül általában azoknak nem kell diploma nélküli férfi, aki nők jól keresnek és/vagy magas pozícióba jutnak.

De pl. ahol lakom albérlet, ott is a férj szobafestő, a feleség tanárnő. A szarul kereső diplomás nőket nem feltétlen érdekli, hogy a férfi is legyen diplomás. Inkább csak hogy keressen jól akármilyen módon.

Mondjuk az unokatesómék is, akik 30 körüliek és most babáznak, ott is az unokatesóm diplomás és könyvelő (=picit jobban keres), a párja, akivel 10 éve együtt vannak pedig kamionos. Szóval ilyen is van.

2022. jún. 29. 11:16
 3/38 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos rengeteg buta nő van, még a diplomások közt is.
2022. jún. 29. 11:16
 4/38 anonim ***** válasza:
93%

#3: Csak mint pasi.

Amúgy meg sok nem diplomás nő is van. Közülük miért nem lehet válogatni?

2022. jún. 29. 11:27
 5/38 anonim ***** válasza:
92%
Egyik kolléganőmnek, aki többdiplomás osztályvezető multinál, egyszerű asztalos férje van. Több ilyen párt is ismerek.
2022. jún. 29. 11:28
 6/38 anonim ***** válasza:
100%

Okozhat problémát, főleg ha komplexusod van miatta.

"Szerintünk csak buta,igénytelen,életképtelen emberek léteznek diploma nélkül. Prolik , csórók , cél nélküli parasztok akik “kevesebbet érnek” mint ők."

Kik szerint, hány diplomás embert ismersz? Én is diplomás vagyok, mégis több diploma nélküli barátom van, semmivel se tartom őket kevesebbnek és ugyanez jellemző a diplomával rendelkező ismerőseimre.

A bunkó emberek mindig találnak olyan paramétert, ami miatt lehet kritizálni a másikat, de ez független a diploma meglététől. Biztosan ismersz diploma nélküli személyeket, akik más tulajdonság miatt lenézik a másikat.

2022. jún. 29. 11:31
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem mindenki ott válogat ahol akar. Engem nem érdekel hogy van e a másiknak diplomája, annak ellenére hogy én mérnök vagyok
2022. jún. 29. 11:32
 8/38 anonim ***** válasza:
93%

Itt, aki úgy írja ki magát, hogy diplomás nő, az csak azt fogad be, DE nem minden esetben, mert full válogatósak ma a nők. A hapsik inkább elfogadóbbak, tehát ha diplomás a pasi, akkor nem ragaszkodik nagyon-nagyon a dipis nőhöz.

Talán ez is a különbség a nők és a hapsik közt:).

2022. jún. 29. 11:38
 9/38 anonim ***** válasza:
25%
Intelligens ember pontosan tudja, hogy a diploma és az értelmi képességek között minimális korreláció van. Aki diplomával a kezében rögtön elkezd elitista módon szelektálni, az jó eséllyel kompenzál valami mást.
2022. jún. 29. 11:38
 10/38 anonim ***** válasza:
7%
Azt hogy selejt🤣 A diplomához csak segg és kitartás kell. Jó a műszaki/orvosi, ott azért kell némi IQ is
2022. jún. 29. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!