Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a párkapcsolati keresési nehézségek a nőknél?
1.Kiszűrni a sok selejtet, agyatlan barmot, szelektálni, helyesen felmérni a potenciális partnerjelölt szándékait.
2.Megfontoltnak lenni, ha kezdeményezel rámenősnek, kvának hihetnek, de ha kéreted magad az se jó, akkor meg játszmázós pitsának. Egyensúlyozz a kettő között.
3. Óvatosan mutasd ki a vágyaid. Ha hamar dobod oda magad könnyűvérű leszel, ha sokat vársz, úgyszint játszmázós pitsa leszel.
4.Ahhoz hogy felhívd magadra a figyelmet, kiemelten fontos a külsődre (rengeteg) időt fordítani. Ha nem vagy szép, bachatod, az első pont is érvényét veszti,hiszen nincs szelektálási lehetőséged sem.
Én zárkózott vagyok..
..és félszemű.
Najó, csak az első. :)
Férfiként mondom, hogy a magasra tett léc.
Legyen 185, sportos, 30 alatti, diplomás, lakásos, kocsis, havi 600+ fizu, 25cm farok,...
1.-re.
De, próbálkoznak, csak gondolom elhajtod őket, vagy nem is adsz jelet.
5
Hadd tudjam már jobban, hogy mi történik az életemben. Köszi.
4, ebből a párom jelenleg kettőnek felel meg, van háza és autója. A ház 20 év hitelre az autó tízen pár éves, egy ismerőstől, akinek még fizeti a részleteket. Mondhatjuk, hogy hiteles.
Amikor összejöttünk volt egy lerúgott lakása és 28 éves volt. Akkor annak a kettőnek felelt meg.
Soha nem volt még 170 cm magas sem és sportos sem. Az évek alatt, volt, hogy 600 fölött keresett, de ez se most, se akkor nem volt igaz, mikor összejöttünk. A farok mérete átlagos, nem, hogy diplomája, magyar viszonylatban még érettségije sincs.
Az alap kérdésre válaszolva, valóban az a nehéz, ami a férfiaknak is. Olyat találni, akivel kölcsönös a szimpátia, hasonló az értelmi szint, hasonlóak a jövőbeni tervek és ott van az a plusz, amitől kialakul a szerelem.
Sok a fura figura, sokan komolytalanok még 30-hoz közel is.
Nekem, gyakorlatilag soha nem kellett keresnem, 18 éves korom óta párommal vagyok, de látom barátnőm mit küzd az online térben. Kevés olyan lehetőség van, ami személyes, spontán ismerkedésre ad teret, online meg hatalmas a szórás minden téren. Szerintem ez a legnagyobb gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!