Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire hátrány manapság egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány manapság egy olyan nő a társkeresés terén, aki nem engedi hogy a randin a férfi fizessen?

Figyelt kérdés
Húgom ilyen....sokszor felajánlja hogy ő fizet, de ha nem is, akkor max felesben, gyűlöli ha férfi fizetni akarja a részét
2022. jún. 28. 18:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Sok férfi férfiasabbnak érzi magát attól, hogy ő fizet eleinte. Volt egy másik kérdés, ahol a férfi akadt ki, hogy miért kell mindig a férfinak fizetnie első randin. Rengeteg olyan válasz jött, hogy ha a nő tudta, hogy nem lesz második randi, akkor mindenképpen felesben akart fizetni.

Ajánlja fel, hohy felesben fizet, de ne erőszakoskodjon, ha a férfi meg akarja hívni.

2022. jún. 28. 19:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

#10:

Ennek semmi köze a nőn való uralkodásnak, már elnézést, és kissé sértő is voltál!

Üdv, #6.

2022. jún. 28. 19:47
 13/18 anonim ***** válasza:
12: ha jól elolvasod amit írtam, láthattad, hogy azt írtam, hogy "régi vágású VAGY uralkodó". Kérdés, hogy miért vetted magadra... ;).
2022. jún. 28. 19:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

#13:

Szépen kivágtad magad, vissza olvastam, hááát, inkább tűnik sorolásnak, mint felsorolásnak, hisz nem találtam a vagy-ot. Mindegy, semmi baj, el van engedve...

Nincs magamra véve! ;)

2022. jún. 28. 19:56
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
jó, jogos, tényleg meg-et írtam, de azért a mondatszerkezetből sztem egyértelmű, hogy az nem sorolás, mert akkor úgy írtam volna, hogy "azokaknak, akik ilyenek MEG olyanok"...
2022. jún. 28. 19:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"vagy nem volt nála annyi, akkor is úgy csináltam, hogy ne lássák kié a pénz :)"

AKi nem bírja elviselni, hogy a nő fizet, az fizessen, vagy ne vásároljon. Elég hímsoviniszta megnyilvánulás az ilyen. Felezésben benne vagyok vagy a felváltva meghívásban, de abban vélelenül sem, hogy stikában, asztal alatt adjam át a pénzt.

2022. jún. 28. 20:07
 17/18 anonim ***** válasza:

#15:

Semmi gond, Te nyertél! ;)

#16:

Nem kell asztal alatt átadni, bárki láthatja!

Nekem volt már olyan, meg volt beszélve, mert már annyira akarta, hogy Ő hív meg, fizetés előtt ide adta a pénztárcáját, ennyi.

2022. jún. 28. 20:15
 18/18 anonim ***** válasza:
45%

Nekem úgy tűnne logikusnak ahogy barátnőmmel felváltva fizettünk és nem felezgettünk

Engem személy szerint nem zavarna ha ő akarná fizetni az egészet inkább bóknak venném és majd máskor én hívom meg őt

22/F

2022. jún. 29. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!