Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság egy szimpla melós csak hánykolódik a társkeresés háborgó óceánján?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 13:36
1/19 anonim válasza:
Nem. Minek irjatok ki ezt folyamatosan?
3/19 anonim válasza:
Egyenlőség van, manapság a nőknek is van lehetőségük sok pénzt keresni, ennek ellenére elvárják a férfiaktól a magas keresetet. Pedig ha annyira önállóak a nők, és erre büszkék is, miért van arra szükségük ennyire, hogy jómódú férfiak keressék a társaságukat?... Ha nem a pénzre mennek a nők, ahogy itt hangoztatják is, akkor miért van az, hogy minden megnyilvánulásuk szinte mégis arra utal, hogy a pénz fontos nekik?
4/19 anonim válasza:
Nem. Erről a mai hurrikán szerű időjárás tehet.
5/19 anonim válasza:
Már vagy 2 éve írogatod a szimpla melós kérdéseket és mindig leírjuk neked, h pénz nélkül semmi esélyed. Érted?
6/19 anonim válasza:
"Már vagy 2 éve írogatod a szimpla melós kérdéseket és mindig leírjuk neked, h pénz nélkül semmi esélyed. Érted?"
Tehát akkor mégis pénzéhesek a nők, akkor miért állítja azt sok nő, hogy nem számít a pénz?
7/19 anonim válasza:
#6! Ezt csak ti, incelek írjatok neki. Mi nők mindig leírjuk, hogy "szimpla melósnak"(örömmel látom, hogy elkezdett angolul tanulni😂) is lehet párja. Elég lenne körülnéznie a munkatársai között. Lám, lám, csak nem?! Vannak köztük meg családosak is😉
8/19 anonim válasza:
Hova lesz a nagy egyenlőségtudat a nőkből, amikor pénzes pasikkal jönnek össze? Nyilvánvaló, hogy egy pénzes pasi nem a két szép szeméért fog együtt maradni egy nővel, hanem elvárásai vannak a nő felé.
9/19 anonim válasza:
Nekem nem számít a pasi pénze mert el tudok én is menni dolgozni, meg tudom venni magamnak, ami kell. Sosem ácdingóztam pénzes pasira. Hogy lehet ez, kérdezem a kérdezőt, meg egyes válaszolókat.
10/19 anonim válasza:
#9! Ez csak nálatok nyilvánvaló, akik csórók is vagytok, meg sz.r emberek is. Szerencsére színes a világ, ennek az inverze is megtalálható. Pénzes és normális. Azért marad együtt a nővel, mert szereti. Durva, mi?😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!