Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agyhalottszűrő munkatársat vajon mennyiért lehetne foglalkozatni?
Figyelt kérdés
Az a tapasztalatom, hogy az online társkereső felületen nagyon sok olyan ember van fent, akikkel kapcsolatban elég erős kételyeim vannak, hogy valóban akarnak ismerkedni. Férfiként nagyon sokszor belefutok (pedig 40 fölötti korosztályban mozgok) olyanokba, hogy kötekedik a nő, hogy pl leírja, hogy olyan partnert keres, aki tiszteletben tartja, hogy van élete és a felnőtt gyerekeivel is tölt időt, aztán amikor megírom neki, hogy sebaj, mert nekem is van pl baráti kör, programok stb, akkor egyből visszanyelvel, hogy én csak alkalmi kapcsolatot keresek, beleáll a szóhasználatomba, kifejezett átmegy ellenségkomplexusos scheggfejbe, vagy olyan is volt, akinek leírtam bemutatkozásképpen, hogy mi a munkám, erre következő kérdésben megkérdezte, aztán amikor felhívtam a figyelmét, hogy ez már le lett írva, akkor azt írta, hogy "énénénénénénén". Namost az ilyenek kiszűrése érdekében érdemes lenne valami olyan titkárságszerű tevékenység, akit felkészítenék magamból, minél több dolgot tudjon rólam és a nevemben levelezgetne. Én egy szűrt állományt kapnék, akik már tényleg akarnak talizni és legalább normálisak. Még itt is nagy az esély, hogy nem lesz meg élőben a kémia, vagy az összhang, de legalább az idegőrlő első körökbe nem kellene energiát rakni. A legkreténebb agyhalottakat legalább kiszűrné egy-két jó kontrollkérdéssel. Ez gyakorlatilag home office-ban is végezhető lenne.2022. ápr. 9. 12:10
2/3 anonim válasza:
Erre az "ènènèn"-re emlèkszem :)
Amúgy hülyesèg lenne alkalmazni ezèrt valakit, de te tudod.
3/3 anonim válasza:
Veszélyességi pótlékért cserébe vállalom a munkát. Gyógykezelésem fizeted?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!