Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány manapság egy olyan nő a társkeresés terén, aki nem engedi hogy a randin a férfi fizessen?
Figyelt kérdés
Húgom ilyen....sokszor felajánlja hogy ő fizet, de ha nem is, akkor max felesben, gyűlöli ha férfi fizetni akarja a részét2022. jún. 28. 18:16
1/18 anonim válasza:
Bárcsak találkoznék ilyennel nekem még a 7. randin is múltkor a világ legtermészetesebb dolgának tartotta a kis ribizli hogy mindent én fizetek... Ott is hagytam.
2/18 anonim válasza:
Szerintem ez senkinek nem számít negatívumnak
Engem első randin egyszer meghívott egy lány, pedig mondtam hogy ne
4/18 anonim válasza:
Engem minimálisan feszélyez. Régi módi vagyok,én szeretek fizetni,de viszont szeretem ha 5-10randin a nő megcsillantja a főző tudását. Tudom a mai modern nőnél már nem alapfeltétel a főzés.
Ffi36
5/18 anonim válasza:
A 4-essel értek egyet mint nő, szerintem tök megalázó egy igazi férfinak, hogy a nő csippantja le a kártyát a randin, vagy fizet az étteremben. Persze nem a kihasználásra gondolok! De lehet sütni, főzni finomat a férfinak, meglepni kis sütivel, ilyesmik. Én csak akkor fizetek, ha egyedül vásárolok, ha pl exem otthon hagyta a pénzt, vagy nem volt nála annyi, akkor is úgy csináltam, hogy ne lássák kié a pénz :)
6/18 anonim válasza:
Első randikon kizárt dolog, hogy a nő fizessen! Mikor már így vagy úgy együtt vagyunk, akkor, ha nagyon ragaszkodik hozzá, párszor meghívhat valamire, de azt is adja ide és én fizetem! Jobb inkább, ha otthon kompenzál, egy süti, egy vacsi, stb.,...
7/18 anonim válasza:
Alapnak kellene lenni hogy a nő fizet. A pasi viszi a seggét...
8/18 anonim válasza:
7es a kéjrudját amivel 3szor boldoggá tesz egy nőt úgy hogy neki nem volt jó:)
9/18 anonim válasza:
Nem hátrány, nekem jól esik ha egy nő figyelmes és megkérdezi, hogy fizessen e. Persze én általába erőszakosabb vagyok és én fizetek, de jól esik a gesztus. Imádom a törődő nőket.
10/18 anonim válasza:
Szerintem a férfiak többségének nem lenne azzal baja, hogy felesben akar fizetni, kiv. a nagyon régi vágású férfiaknak, meg akik attól érzik magukat férfinak, hogy uralkodnak a nőn, gazdagabbak, gyámolítgatják a törékeny kis virágszálakat. Viszont ez "én akarom fizetni a te részedet is, mindig" típusú erőszakosság azért sok férfit elrettenthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!