Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatra (értsd: családalapítás) érdemes 33-35 éves nőkkel ismerkedni vagy ez a korosztály már necces?
Az tény, hogy 35 fölött már a teherbeesés is necces, de ha sikerül is, akkor nagy rendellenességek veszélye.
A dilemmám az, hogy ismerkedek egy csodaszép, kedves nővel, aki 33 múlt. De még randizgatások, összeköltözés stb. miatt ha minden jól is megy, akkor is már 35+ lesz, mire családalapításra kerül a sor... Emiatt az is felmerül bennem, hogy jobb lenne nem belebonyolódni egy ilyen kapcsolatba. Ti hogy látjátok?
34F
Kérdező, szerintem különböző születési rendellenességgel született gyermekek nagy százalékát nem az általad említett 35 év feletti nők szülik, mert ők szűrve vannak terhesség alatt. (Inkább a 35év alattiak.)
Magát a teherbeesési nehézséget én is tapasztalom ebben a korosztályban.
Amit én csinálnék: felállítanék egy fontossági sorrendet ahol felsorolom az összes számomra fontos szempontot, ami alapján "mérem" a nőket. Amikor ezzel megvagyok megnézem, hogy a 33,5éves csodaszép és kedves nő hol áll ebben a rendszerben jelenleg, és hol fog 2-3 év múlva. Ez alapján döntenék, ha racionális beállítottságú lennék.
De mivel ebben a kérdésben nem vagyok az, és 3 év múlva leszek 33, ezért érzelmi alapon döntök ebben a helyzetben. MOndjuk mivel nő vagyok, megtehetem hogy akkor szülök amikor szeretnék, akár egyedül is vállalva a babát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!