Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatra (értsd: családalapítás) érdemes 33-35 éves nőkkel ismerkedni vagy ez a korosztály már necces?
Az tény, hogy 35 fölött már a teherbeesés is necces, de ha sikerül is, akkor nagy rendellenességek veszélye.
A dilemmám az, hogy ismerkedek egy csodaszép, kedves nővel, aki 33 múlt. De még randizgatások, összeköltözés stb. miatt ha minden jól is megy, akkor is már 35+ lesz, mire családalapításra kerül a sor... Emiatt az is felmerül bennem, hogy jobb lenne nem belebonyolódni egy ilyen kapcsolatba. Ti hogy látjátok?
34F
#5-nek: "Köszönjük, Emese" hogy a klasszikust idézzem, mivel a válaszod sehogy sem kapcsolódik a kérdéshez...
Amúgy k.va nagy lúzerség, hogy huszas éveim végét egy nővel töltöttem, akit el is jegyeztem. De még az esküvő előtt rájöttem, hogy mégse szeretném vele leélni az életem. Aztán pedig 2 évig együtt voltam egy 8 évvel fiatalabb nővel, csak arról meg kiderült, hogy aranyásó. És pikk-pakk máris 34 éves lettem. Sokkal jobb lehet elvenni az első épkézláb nőt és utána pár év múlva válni...
Amúgy abszolút nem nézem le ezt a korosztályt. A kérdésem nem az itt szokásos picsogás, hogy a gonosz nők valagát 30 alatt tisztára nyalják, de utána majd lesújt rájuk az igazság pallosa.
#14 a fiatalabb "pipit" én raktam ki, mivel elég sok dologból kiderült, hogy neki a pénz az első. Ha akartam volna, elvehettem volna és gyereket is vállalt volna, de nem akarok a későbbiekben egy ilyen nőt válás után sok pénzzel és gyerektartással kitömni... Amúgy az aranyásókat általában jól szűröm, de ő nagyon profi volt.
De azért durva, hogy az összes frusztrációd rám vetíted ki. Betáraztam pár frappáns visszaszólást, de inkább kitöröltem, mert az írásaidból süt, hogy ver téged az élet rendesen ezek nélkül is...
34 évesen férfiként még bőven lehet családot alapítani. Nem is értem miért köt bele ebbe a bárki, nekem a rokonságomban többen is 40 körül váltak apává (volt olyan is aki először).
A párkeresés meg igenis nem könnyű a mai világban, főleg ha tudatos az ember, befejezi a tanulmányait, elkezd dolgozni, önálló életet élni, élményeket gyűjteni és az évek olyan gyorsan elmennek, hogy lazán el is múlik már 30. Persze ez alatt is simán megházasodhat, de attól is függ, hogy mennyire érett és ismeri jól önmagát.
A kérdésre válaszolva, ha a harmincas évei elején van a nő, akkor nem baj, persze attól is függ mekkora családot szeretnél. 2 gyerek a harmincas évek második felében még reálisan összejöhet, de ez sok mindenen múlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!