Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyek gyenge "jó fiú"?
Figyelt kérdés
Nem érdeklődnek igazán irántam a lányok, mert lelkileg gyengének érzem magamat. Már sokszor kaptam meg hogy, aranyos vagyok, meg hogy, ha lenne köztünk valami, akkor félne, hogy "összetöri a kicsi szívemet", meg hogy én olyan tiszta szívű vagyok. Stb stb ilyenek..
100%ban nem tudom mire gondolhatnak, de hogy tudnám ezeket a tulajdonságokat levetkőzni, elhagyni , mert nagyrészt ez hátráltat az ismerkedésben engem,úgy érzem?
Köszi!
2022. jún. 27. 18:39
21/24 A kérdező kommentje:
20.
Régebben sokszor töltöttem ki ilyet, és hát nem mindig jött ki ugyanaz az eredmény. De igen, jött ki az is, meg INFJ is.
2022. jún. 30. 16:20
22/24 anonim 

válasza:

Nem értem miért akarsz olyan lenni ami nem vagy, ha valakinek nem tetszik ez a stílus engedd el.
xxFJ típusok nagyon önfeláldozók, kedvesek és ilyet az alaptermészetük. Ennyi
23/24 A kérdező kommentje:
Lehet mondani hogy ez önsajnáltatás, de ez a stílus összeegyezhetetlen a mai világgal /az ilyen személyiségű embert csak elnyomják.
2022. júl. 1. 17:22
24/24 anonim 

válasza:

Az eleted soran torekedni kell arra, hogy mindegyik faktorban eljuss a kozepere. Ez lenne a szemelyisegfejlodes utja. Csak sokan megallnak, vagy el sem indulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!