Elegem van abból, hogy gyenge vagyok. Hogyan legyek erős? Merre induljak el?
Elsőkörben kezdd el megszeretni magad és ne írd le selejtes, öngyűlölő, konfliktuskerülő, megalkuvó, fóbiáktól és függőségektől szenvedő véglénynek önmagad. Fizikailag és mentálisan is kezdd el építeni magad, vedd körbe magad olyan emberekkel, akik elfogadnak olyannak, aki és ami vagy, és gondolj arra, hogy minden vadidegennél tiszta lappal indulsz: Senki nem tud rólad semmit, az első perctől kezdve te alakítod ki és döntöd el, miként mutatod be önmagad. De még mielőtt ez megtörténik, rakj rendet a fejedben.
Az pedig, hogy apádtól mit tanultál, felejtsd el. Emberek vagyunk érzésekkel, érzelmekkel, melyeket olykor ki kell mutatnunk. Ez tesz minket emberekké, ez akadályozza meg, hogy megőrüljünk.
Szerintem kezdj el sportolni valamit, akár egy küzdősportot, ez ad egy önbizalmat, mert alapvetően azt kellene felépíteni.
Egy pszichológust is felkereshetsz.
Az, hogy változtatni akarsz és nem pedig belenyugszol az állapotodba, már egy jó kiindulópont! Hajrá, sok sikert!
Az interneten sok mindent meg találsz ami hasznos lesz számodra, csak írd be amire kíváncsi vagy.
Először a legfontosabb szerintem az önismeret,végezz magadon önismeretet,ez egy darabig el fog tartani, ha ezzel meg vagy jöhet a következő.
Sok sikert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!