Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ne legyek gyenge "jó fiú"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne legyek gyenge "jó fiú"?

Figyelt kérdés

Nem érdeklődnek igazán irántam a lányok, mert lelkileg gyengének érzem magamat. Már sokszor kaptam meg hogy, aranyos vagyok, meg hogy, ha lenne köztünk valami, akkor félne, hogy "összetöri a kicsi szívemet", meg hogy én olyan tiszta szívű vagyok. Stb stb ilyenek..

100%ban nem tudom mire gondolhatnak, de hogy tudnám ezeket a tulajdonságokat levetkőzni, elhagyni , mert nagyrészt ez hátráltat az ismerkedésben engem,úgy érzem?

Köszi!

2022. jún. 27. 18:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
19%
Legyél bunkó, nézd szarba a lányokat. Azt szeretik.
2022. jún. 27. 18:41
 2/24 anonim ***** válasza:
28%

Tök mind1 mi a stílusod meg amit mutatsz , egy számít, JÓL NÉZZ KI.

Ezt általában azokra mondják a nők akik amúgy bejönnének nekik belsőleg csak éppen külsőleg nem már pedig csak az számít, lehet egy férfi egy utolsó patkány is ha jól néz ki akkor neki fogja széttenni a lábát a nő nem neked.

2022. jún. 27. 18:42
 3/24 anonim ***** válasza:
32%

Nem szabad mindig bologató kutyának lenni , a nők azt szeretik ha van saját véleményed , hatàrozott vagy , tudsz nekik nemet mondani , pimaszkodni, egyedi stílusod van , aki lehetőleg még tudja őket védeni.

Ne úgy viselkedj mint a baràtnője, ne beszèlgess velük csajos dolgoktól, ne könnyezz a titanicon, ha kérnék tőled valamit, a saját dolgaid ne rakd hátrébb

Stbstbstb

2022. jún. 27. 18:46
 4/24 anonim ***** válasza:
83%
Onbizalom, magabiztossag. Keresd azokat a kitoresi pontokat, ahol magabiztosan mozogsz, mert tudod, hogy nem hibazol. Ha vannak olyan dolgok, amikben tudod, hogy gyenge vagy, akkor gyurjal ra. Tortenelem, fizika, kemia, napi hirek, mind mind a magas tajekozottsagot noveli. A nok pedig imadjak ezeket.
2022. jún. 27. 18:46
 5/24 anonim ***** válasza:
26%
#4 Miért hülyíted szegény kérdezőt? Te se hiszed el amit mondasz. A lányok a lehető legmagasabbról szarnak a te történelem, fizika, kémia tudásodra. Lényeg hogy jól nézz ki, legyen pénzed és nagy legyen az arcod, hogy még az ólajtón se férjen be.
2022. jún. 27. 18:51
 6/24 anonim ***** válasza:
41%

Nem értem miért pontoznak le mindent és mindenkit a nők amikor rámutatnak , hogy nekik csak a külső és/vagy a pénz számít?! Más kérdések alatt meg alázzák csóró kérdezőket akik nem felelnek meg az elvárásaiknak, magasság, testsúly, arc kinézete, ruházat, stb stb...

Vicc..

2022. jún. 27. 18:54
 7/24 anonim ***** válasza:
97%

#6 szerinted nők pontoznak itt le

Tuti hogy tele van incelekkel.

Most hogy bejött a nő idő ide eszi őket a penész.

Jönnek más ember önbecsülésèt is zúzni

FFi voltam , még mielőtt a nőkre kennètek ezt is

2022. jún. 27. 18:56
 8/24 anonim ***** válasza:
68%

Egy incel nem fog lepontozni egy olyan választ amiben valaki kifejti, hogy a nők a jó képű férfiakat akarják , pont, hogy ez az incel álláspont, ez csak felpontozzák maximum nem le.

2022. jún. 27. 19:00
 9/24 anonim ***** válasza:
45%

#3 "aki lehetőleg még tudja őket védeni."

Ha 6 cigány meg akar késelni az után, akkor nincs az a Chad, aki meg tudna védeni, úgyhogy ez baromság.

2022. jún. 27. 19:06
 10/24 anonim ***** válasza:
29%

Mint mikor azzal jönnek, hogy a 170 centis nem férfi de a 181 centis már igen mert ő megvédi őket , közben gnómnak nevezik Conor McGregor-t , szégyenteljes a nők butasága és egyszerűsége miközben okosnak hiszik magukat, ez valami evoluciós zsákutca lehet.

Megnézném a 180+ centis hercegjüket egy 170 nem is, egy 160 centis valóban jó erőben lévő / küzdősportoló ellen hogy ki véd meg kit kitől :DD

2022. jún. 27. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!