Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy ne legyek ennyire "gyenge"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne legyek ennyire "gyenge"?

Figyelt kérdés

Azt utálom magamban, hogy ha én szerelmes vagyok akkor rohadtul szerelmes vagyok. És "megfolytom" a páromat.. mindig egyre többet akarok belöle. Nem tudok elszakadni tőle. Ezért már barátnőim sincsenek, mert teljesen elhanyagoltam őket. 1-2 bnommel tartom csak a kapcsolatot de interneten keresztül. :(

Rohadt szarul erzem magam ha a párom 2-3 orán keresztül nem ír. Kapcsolatunk elejen folyton beszelgettunk.

Mindig bebeszelem magamnak h tuti nem szeret már. Vagy meg csal. Pedig semmi jele nincs ilyesminek. Es tudom, hogy szeret. De mégis ilyen gondolataim vannak...

2015. nov. 4. 13:14
 1/6 A kérdező kommentje:

Volt barátnőjére is nagyon féltékeny. 5 évig voltak együtt.

Aztmondta soha nem jönne újra ossze vele.

De akkor is....

2015. nov. 4. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Eloszor is tudatositsd magadban, mennyire nem egeszseges, amit csinalsz. Latom kezded felfogni, de a hozzaallasod egyenesen beteges.

Ne hozd magad ilyen fuggosegi helyzetbe, mert csak magad alatt vagod a fat, ha ilyen pioca leszel. 2-3 ora miatt vagy kiakadva? Ne mar. 2-3 nap miatt meg megertenem, de hagy ne legyen mar allandoan keszenletben, hogy neked irogasson. Iszonyat onzo dolog amugy.. Nem korrekt elvarni, hogy minden perce korulotted forogjon, ennyire nem unatkozhatsz basszus..

Azt tudnam tanacsolni, hogy foglald le magad, ne hagyd, hogy csak o toltse ki a gondolataid! Elevenitsd fel a kapcsolatot a baratnoiddel, szervezz veluk programot, koncentralj a munkadra/tanulasra, keress magadnak elfoglaltsagot, ne logj folyton a pasid nyakan, mert akarmennyire szeret valaki, hosszutavon nem fogja senki sem elviselni, borzaszto nagy teher.

A megcsal/jajnemszeret es a hasonlo baromsagokat meg, hacsak nincs alapos gyanud, surgosen, tudatosan verd ki a fejedbol - amikor ilyen gondolataid vannak, ahelyett, hogy tovabb hergelned magad, probald meg logikusan, eszervekkel kiszoritani a fejedbol. Nem mondom, hogy egyszeru lesz, de gyakorolni kell addig, amig nem sikerul. Nincs rosszabb egy raakaszkodo, kisajatito, feltekeny, pioca tipusu baratnal/baratnonel.

2015. nov. 4. 14:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Ennyire bizonytalan önértékeléssel én szakemberhez fordulnék (tanácsadó pszichológus).
2015. nov. 4. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Durva! Ennyire szeretni a brokit!
2015. nov. 9. 09:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs eleg onbizalmad es nem bizol meg a parodban es plusz meg gondolom erzekeny is vagy. Pszichologust javasolnek, mert ezt nagyon helyrehozni.
2015. dec. 2. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:
*ugy ertettem nagyon nehez helyrehozni....bocsi
2015. dec. 2. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!