11. osztályba járok, rettentően érdekesnek találom a fizikát, viszont gyenge gimnáziumba járok. Mi tévő legyek?
Az a baj más irány nem is nagyon érdekel, főként mérnöki szakokat néztem (BME gépész,villamos) viszont tartok tőle hogy nem tudnám elvégezni. Matekkal van egyedül problémám.
Irtó gyenge a tanárom, van hogy egész órán csak a házival ügyködnek mert osztályom 70%-a nem is foglalkozik semmivel, egyedül vagyok aki reál irányba szeretne továbbtanulni. Viszont akárhányszor próbáltam elkezdeni átvenni az anyagokat mindig kudarcba fulladtam. Lehet azért mert egyedül próbálkoztam kidolgozott feladatok nélkül? Szerintetek mi tévő legyek? Már csak 1 évem van, kérlek segítsetek!
2# Igen a gimis matekot. Még érettségire készülök csak a bejutás miatt,de tegnap óta sokat olvastam és rájöttem igen rossz módszerrel próbáltam eddig matekozni :) köszi a válaszod sokat segített!
3# Töri tanárom mondja mindig ezt, és ha nincs kérdés az azt jelenti nem tudjuk az anyagot. :D
4# Járok matek faktra de ott is amit egész évben lekellet volna adni a felét adták csak le... de igen ez lesz !
Teljrn mindegy hogy allsz mert csak az intelligencia es a szorgalom szamit.
Az elso 2hetben tobbet fognak leadni mint amit eddig osszesen tanultal. Nem mennyisegre, hanem komplexitasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!