Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Inkább legyek közepes gyenge...

Inkább legyek közepes gyenge tudós vagy inkább legyek közepes gyenge mérnök?

Figyelt kérdés

2015. aug. 30. 18:03
 1/9 Silber ***** válasza:
100%
Inkább válassz más szakmát, amiben jó is lehetsz.
2015. aug. 30. 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Válaszd azt, ami érdekel, és akkor kihozod magadból a maximumot. Mind a két terület olyan, hogyha nincsenek jó kapcsolataid, akkor közepes/gyenge teljesítménnyel semmit nem fogsz elérni.

Válaszd ki, amelyiket szereted, és szívvel-lélekkel tudod csinálni.

2015. aug. 30. 18:22
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Közepes, gyenge tudós nincs, mert elég hamar kikopik erről a pályáról. És kinek kell egy gyenge mérnök?

Valamiben csak képes leszel jó is lenni. No azt célozd meg teljes gőzzel. Hozz ki belőle kicsit többet, mint amire képes vagy. Akkor kapós lehetsz, különben csak vegetálni fogaz.

2015. aug. 30. 18:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Közepes, gyenge gépészmérnök simán lehetsz, nincsenek elhelyezkedési nehézségeik.
2015. aug. 30. 21:16
 5/9 A kérdező kommentje:
értem nagyon szépen köszönöm a válaszokat nem tudom milyen leszek de megpróbálom kihozni magamból a legjobbat kösz még egyszer mindenkinek
2015. aug. 30. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
A mérnöki munka komoly felelőséggel jár. Ha a képességeid nem engedik meg, hogy jó légy ebben a szakmában, akkor komoly gondjaid lesznek.
2015. szept. 1. 00:10
 7/9 lewega ***** válasza:
Miért választasz olyan szakmát, amiről tudod, hogy csak közepes, vagy gyenge leszel benne?
2015. szept. 4. 11:49
 8/9 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy milyen leszek benne csak felvázoltam a legrosszabb forgatókönyvet
2015. szept. 4. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:
#7 (és a többiek), ez elméleti szinten nagyon szép, de a pályaválasztás csak részben érzelmi kérdés. Az oktatásból kikerülve muszáj lesz valamiből megélni. Vannak szakmák, ahol a viszonylag gyengébb teljesítményűekre is van igény, más területeken pedig tényleg csak a "millióból egy" szintű tehetségek, meg a csókosok tudnak elhelyezkedni.
2015. szept. 4. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!