Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ne legyek gyenge "jó fiú"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne legyek gyenge "jó fiú"?

Figyelt kérdés

Nem érdeklődnek igazán irántam a lányok, mert lelkileg gyengének érzem magamat. Már sokszor kaptam meg hogy, aranyos vagyok, meg hogy, ha lenne köztünk valami, akkor félne, hogy "összetöri a kicsi szívemet", meg hogy én olyan tiszta szívű vagyok. Stb stb ilyenek..

100%ban nem tudom mire gondolhatnak, de hogy tudnám ezeket a tulajdonságokat levetkőzni, elhagyni , mert nagyrészt ez hátráltat az ismerkedésben engem,úgy érzem?

Köszi!

2022. jún. 27. 18:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

8

Mert te mégis mi a szarra mész? Nem a jó nőre??? Ezután milyen jogon rovod fel bárkinek is, hogy mi tetszik neki???

2022. jún. 27. 19:17
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne add fel önmagad. Lesz olyan aki értékelni fog. Ne változz meg senki kedvéért mert az úgy sem te vagy és elnyomod a valódi éned. Szerintem nem lehet úgy igazán boldognak lenni.

Amit tanácsolni tudnék hogy ne rendeld magad teljesen alá egy lánynak ha ismerkedsz. Legyél kedves, udvarias, vicces, előzékeny viszont nem kell kinyalni a seggüket. Még ha azt érzed hogy ő a minden akkor sem kell ezt teljesen kimutatni. Nem kell parasztnak lenni csupán érezze hogy nem lehet bármit megcsinálni veled. Ha le mond egy randit pl ne azt írd hogy milyen kár meg a szokásos siránkozós szöveg, max annyit hogy sajnálom remélem legközelebb össze tudjuk hozni. Érezze hogy jó lett volna látni de ha nem jött össze nem fogsz magadon eret vágni. Építsd a saját önbizalmad és ezzel együtt magabiztosabb is leszel. Ez azért lenne fontos mert ezzel elsősorban te fogod magad jobban érezni a bőrödben majd ez a kisugárzásodon is meg fog látszani. 😊

Egyébként a férfiakban ahogy meg van a “vadászösztön” ezzel szemben a nőkben meg a csábítás. Mármint úgy értem ha valaki egyből hasra esik nekik és nem kell érte semmit csinálnia mert a férfi úgy is a lábai előtt hever mert annyira oda van az nem lesz érdekes. Az az érdekes akit ugyan úgy meg kell szerezni. Ez nem a bunkóságot jelenti és hogy le kell őket szarni.. mert az a másik véglet.

Lehet nincs igazam ez ilyen női meglátás 😊

2022. jún. 27. 19:42
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"Nem értem miért pontoznak le mindent és mindenkit a nők amikor rámutatnak , hogy nekik csak a külső és/vagy a pénz számít?!"

A viccek vicce, hogy még ki is kéred magadnak a lepontozást... :D

2022. jún. 27. 21:39
 14/24 anonim ***** válasza:
80%
Meg lehet nezni a negativ pontokat a korabbi onbizalmat erosito hozzaszolasban. 30-30-36-37. Na ok azok, akiknek sose lesz baratnojuk. Ha az o utukat akarod kovetni, akkor hallgass rajuk. Ha nem, akkor fogadd meg a tobbiek tanacsat es fejlodj.
2022. jún. 27. 21:45
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Menj el pszichológushoz, és fejleszd magad. Ne rosszfiú akarj lenni, hanem magabiztos, határozott férfi, akin kevésbé fog egy visszautasítás, tanulj meg nem minden pitiánerséget a szívedre venni és önsajnálatban fetrengeni. Picit lazulni.
2022. jún. 28. 13:01
 16/24 anonim ***** válasza:
19%

Mindenki olyan, amilyen. Még nem jött el az igazi, aki olyannak szeret, amilyen vagy. Meg fogod találni azt, aki hasonlóképpen működik, mint Te.

"Sok ember jön-megy míg a bőrödben élsz

És bár mind értékes, de nem mindenki ért

Aki a lényeddé válik, csak a sír veszi el

Amíg élsz, amíg vagy beléd ég mint egy jel"

2022. jún. 29. 14:27
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Olyasmit kell csinálj, ami tartást ad. Erre az önfegyelem, a fizikai erő fejlesztése, a testépítés, a küzdősport a jó alapok.

Ezen kívül sok férfi (pl én is) tartást és értéket nyer a közösségi szolgálatból. Pl önkéntes tűzoltók vagy önkéntes katonai alapkiképzés, ilyesmik is hasznosak lehetnek. Ha más miatt nem is, a társag miatt érdemes ilyen közegbe járnod. Sok sikert!

2022. jún. 29. 17:48
 18/24 NTBS ***** válasza:
100%
Személyiségfejlesztéssel elérhető.
2022. jún. 30. 08:30
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem rosszfiúnak kell lenned, hanem fejleszteni a személyiséged, hogy határozott, magabiztos férfi légy és nem pedig egy félénk, nyámnyila ember, aki képtelen a konfliktusokat, életben lévő akadályokat megoldani.

Hogyan teheted meg?

Járj emberek közé, ragadj meg minden alkalmat új embereket megismerni, ne feltétlenül párkeresés legyen a cél! Tedd oda magad a tanulásban, munkában, légy te a legjobb, mutasd meg másoknak mire vagy képes! A pozitív visszajelzések rengeteget segítenek az önbizalmadon! Fejleszd a személyiséged, olvass, tanulj vedd észre, miben vagy jó és miben kevésbé, hogyha egyedül nem megy, kérdezd meg barátaid, hozzátartozóid!

Keress új kihívásokat, mi az amit eddig nem próbáltál ki, de szeretnéd? Kezdd el és fejlődj benne!

2022. jún. 30. 12:02
 20/24 anonim ***** válasza:
ISFJ vagy?
2022. jún. 30. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!