Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nemzethyes stylusra váltanék, tovább növelhetném a sikereimet a fehérnépek körében?
Ray banemet karikás ostorra cserélném, menőn belőtt hajam mellé bajuszt növesztenék. A BMW-mre ragasztanák egy nagy Magyarországos matricát, és beszereznék egy "ISPÁN-01" rendszámtáblát a szélvédő mögé. Na és a választékos, kiphinomult kifejezéseket, mint "csajleányok" "lányhölgyek" "sexy ladyk" száműzném a szótáramból a "vászoncseléd" vagy "fehérszemély" javára.
Ismerkedésnél menő csizmában a csaj elé toppannák, megpödörinteném a bajszomat, és cserdítenék egyet a karikás ostorommal. Aztán a markomba köpnék, ahogy egy erős, egészséges vitézlő férfiember teszi, és ezt szavalnám el a vászoncseléd hölgyszemélynek:
"Ihajj csuhajj instállom, én vagyok a kandúr,
Igaz magyar zsivány, akit ismer minden pandúr!
Csábításban jeles, büszkén toppan eléd,
Omoljál a karjába, hetyke vászoncseléd!"

1, akkor menő az egyedi rendszàm, ha rendesen fennvan a helyén.
2, kiengedtek megint?
3, meglett a gyógyszered?

Nekem van csak hányingerem ettől a stílustól?
(Tudom, hogy csak gyenge ZS kategóriás trollkodásnak szánt dolog, de akkor is annyira rossz, hogy az már fáj.)

Ez egyre rosszabb.
Szerencsére a 21.században már egy nő nyugodtan felképelhet, ha így mered már csak nevezni is,amiket írtál :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!