Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs önbizalmam, hogyan növelhetném? 28/N

Figyelt kérdés

Van egy gyerekem,elváltam.

Maradt rajtam egy pár kg (kb 5-7). Ami azóta se megy le,pedig tornázom.

Mióta elváltam nincsen önbizalmam. Sokan mondják ismerősök közül,hogy milyen jól nézek ki,ki vagyok virulva stb. De egyszerűen úgy érzem,hogy egy 0 vagyok a többi,csinos/szép nővel szemben.

Mit lehet tenni ezellen? Nem merek ismerkedni se,mert a gyerek miatt nagyon meg kell válogatnom,hogy kit engedek magunkhoz közel és akit úgy érzem tetszene is és normális is,a gyerekkel is jól kijönne...vele rögtön az jut eszembe,hogy biztos nem is tetszenék neki és ilyen bezárok teljesen. :(

Köszönöm,ha van ötletetek

2019. szept. 5. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:
8%
Felpumpáljalak önbizalommal?
2019. szept. 5. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem szintén gyerekes, elvált apukákkal próbálj ismerkedni.

Akinek volt már felesége, az tudja, hogy azért a nők sem éppen tökéletesek.

2019. szept. 5. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Akkora kamu.... tele van pl a tinder öregebb kövér anyukával akik sz-rrá fikázzák a férfiakat és a tökéleteset keresik...
2019. szept. 5. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:

A fogyás 70%-ban az étkezésen, és csak 30%-ban múlik a mozgáson.

És miért nincs önbizalmad? Mi vette el? Vagy egyáltalán volt-e? Mert ha eddig volt, akkor az csak úgy nem tűnik el a semmibe.

Zárd le a múltat, esetleg menj pszichológushoz, agyadban van a probléma.

Még ne is akarj kapcsolatot.

Egyébként foglalkozz önismerettel, önszeretettel. Az internet tele van ezekkel, google, keress rá.

2019. szept. 5. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:
diétázni kell,a torna semmit se ér magában.
2019. szept. 5. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mekkora a magasságod és a súlyod, hogy nem vagy elégedett magaddal. Nagyon sok olyan férfi van, aki szeretni fog és a gyermekedet is. Nekem is nevelőapám volt, és sajátjaként szeretett. Az önbizalomhiány ellen nagyon sok módszer van, csak el kell döntened, hogy melyik hozzád a leginkább testhezálló.

Egy segítőkész idegen

2019. szept. 5. 21:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Tartsál egy harmincnapos ömbizalom kúrát. Minden mondogasd magadnak,... "Nem vagyok elég jó, nem leszek elég jó" :))
2019. szept. 5. 23:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az alakoddal nem lehet probléma, ha gondolod küldj róla képet. Itt inkább az a gond, hogy folyamatosan másokhoz méregeted magad. Ez tinikorban még oké, de azért remélem te is érzed, hogy 28 évesen elég fura.

A megoldás annyi, hogy ne hasonlítgasd magad másokhoz. Plusz, ha közeledik valaki feléd, akkor nyiss felé.

2019. szept. 6. 03:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Elvált gyerekes apuka mekkora hülyeség... lesz én gyerekem meg te gyereked aztán esetleg mi gyerekünk. Voltam kisgyerekes anyukával 13 hónapot. Igen volt rajta pici szépséghiba se nem tornázott se nem dietázott cigi energia ital az ment..

El fogadtam rajtam múlik ma is együtt lennénk.

2019. szept. 6. 08:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalmad pozitív visszajelzésekből lesz. Ha mozogsz, diétázol és csinosan öltözködsz előbb-utóbb lesz akinek az elismerését nem engeded el a füled mellett.
2019. szept. 6. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!