Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan növelhetném az önbizalmamat?
Nagyon kevés az önbizalmam, nem vagyok elégedett a külsőmmel. Mások szerint szép arcom van, de én inkább csak átlagosnak látom. Van rajtam plusz 5-6 kg is, ezzel tudom mi a teendő, de mikor nem volt, akkor sem volt önbizalmam. A melleim méretével (túl kicsi) sem vagyok megelégedve, szóval elég sok dologgal.
Nyilván ez rányomja a bélyegét a társkeresésre, mert ha az embernek nincs önbizalma, akkor nem hogy kezdeményezni, de jeleket sem mer adni (mosoly, szemezés, stb).
Szeretnék ezen dolgozni, csak nem tudom, hogy hogyan.
22/L
Én így látatlanban is meg tudom mondani, hogy például nekem bejönnél.
Tégy annyit, amennyit az előző válaszoló írt; rakd fel magad társkeresőre. Ha naponta jönnek a levelek százával, máris jobban fogod magadat érezni.
Ne aggódj!
Az emberek 80%-a elégedetlen a külsejével.Én is.
Az a baj rágörcsölsz a dologra! Azt nem szabad.
Abban nem vagyok biztos hogy a társkeresős egónövelés jó ötlet. Én sem vagyok elégedett önmagammal férfi létemre , hiába kaptam már több visszajelzést is, személyesen és ilyen oldalakról is. Nem segít, mert nyilván tisztában vagyok vele van akinek bejövök van akinek nem. Én annak akarok bejönni aki nekem is bejön, és nem minden nőnek. Szerintem ez csak annak növeli az egóját aki alapjában véve is egoista.
Jó dolog hogy ezen változtatni akarsz. És persze kell is de ez nem olyan egyszerű mint ahogy itt sokan leírják.
De ha van kedved persze regisztrálj fel egy társkeresőre, de ne egónövelési szándékkal. Fent már leírták milyen leveleket fogsz kapni, ne lepődj meg rajtuk. Én azt javaslom te írj rá olyan férfiakra akik tettszenek fénykép és bemutatkozas alapján. Nyilván én sem a kidobott cicis nőkre írok rá, szerintem te is tudod milyen pasikat kell megcéloznod ha nem csak kalandot keresel hanem komolyat.
Még egy tanács ne éld bele magad hogy megtalálod aki életed végéig veled marad, nyilvan erre kicsi az esély. De tapasztalatot szerezhetsz egy fél éves ,éves kapcsolatokból is. És aztán már minden sokkal könnyebben fog menni a következő alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!