Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan növelhetném az önbizalmamat? Fiú kérdezi
Nők terén nincs önbizalmam.A külsőért már teszek járok sportolni, úgy 1 éve és még járni is fogok van eredménye. :-)
Bátorságot kellene gyűjtenem, hogy egyáltalán lemerjek szólítani egy lányt.
Kacérkodjál, flörtölj, úgy hogy nem gondolod komolyan (gyakorolj), akkor nem is kell félned attol hogy visszautasítást kapsz.
Egyszer csak azon veszed észre magad hogy elő tudod úgy adni úgy hogy komolytalannak hangozzon, de te is komolyan gondolod és a lány is.
Gondolj bele, miért akarna egy lány veled járni? Mit tudsz neki nyujtani? Tudatosítsd magadban többször a jótulajdonságaidat, és ezeknek tudatában ki tudsz alakítani egy önbizalmat.
21/F
Nekem is ez a problémám. Elméletben már sokmindent tudok, hogyan kezelném a szituációkat, mivel szólítanék meg egy lányt, csak még mindig nem mentem oda senkihez sem. Ha lánnyal kell beszélnem, és nem haver, hanem tetszik és úgy beszélek, nem viccelek, de kb. 3-szorosára nő a pulzusszámom, érettségin és az összes egyetemi vizsgán nem izgultam sosem úgy (pedig az se kutya, ahogy akkor szoktam izgulni) együttesen, mint mikor egy lánnyal beszélek. Aztán persze naná, hogy leblokkolok és tök béna vagyok ilyenkor... ezért is tartok ott ahol tartok valószínű:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ki a kemény?
Nemhallom!Ki a kemény
UI:/:) katonakoromban én is ilyen voltam aztán a többiekkel elmentünk telefonszámokat gyűjteni(lányokét).és 1x én nyertem(nekem volt a legtöbb).Azóta nincs gondom a nőkkel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!