Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról amikor egy jó pasi összejön egy kövér lánnyal?
Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 16:09
11/22 anonim 

válasza:

Azt, hogy vagy fétise a kövérség vagy önértékelési gondjai vannak a srácnak vagy a lány csapott rá le előbb és beérte vele.
Amúgy nem zavar, egészségükre, de szürreális látvány.
12/22 anonim 

válasza:

Mert te láttál már valaha ilyet? Én Pesten élek, BVK-val is utazom néha, soha nem láttam még ilyen kirívó esetet, amikor egy ténylegesen csúcskategóriás faszi egy dagadt nővel lett volna. Soha.
13/22 anonim 

válasza:

Én láttam, az Árkádban. Bár a fickót nem mondanám csúcskategóriásnak, de nem nézett ki rosszul, viszont tipikusan az a magától elszállt gyökér volt viselkedésre. A molett barátnője is eléggé el volt magától ájulva, meg attól, hogy a pasas mindent fizetett neki. Mint valami kiskirályné. Szóval van ilyen. Sztem ez ilyen zsák meg a foltja tipikus esete lehetett.
15/22 anonim 

válasza:

Nőverem! 95kg, a vőlegénye gyakorlatilag 10/10es, helyes arc, sportos alkat, jó munka, mindene megvan. Gyakorlatilag istennőként kezeli a tesómat. Néha irigykedek...
17/22 anonim 

válasza:

Semmit. Max. magamban megállapítom, hogy egy mázlista a lány, ahogy ezt vékony lánynál is megtenném. A jó pasi ritka, mint a fehér holló, szóval jellemzően se kövér csajjal, se vékonnyal, se egyedül nem látok.
20/22 anonim 

válasza:

#18! Ok., csak az nem szerepelt a kérdésben 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!