Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnétek egy iszonyatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy iszonyatosan kövér lánnyal?

Figyelt kérdés
Csodálatos személyisége van és gyönyörű arca, de kb 165 cm magas és 90 kg. Emellett mèg totál formátlan is.
2015. okt. 31. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Nalam mar a ducisag is kizaro ok. Soz
2015. okt. 31. 08:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem, de mindenki kell valakinek. A 90kg azért még nem iszonyat.
2015. okt. 31. 08:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. De attól még biztos valaki összejönne veled. Tengernyi társkereső pasi van.
2015. okt. 31. 09:17
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

Ilyen paraméterekkel még nem iszonyatosan kövér szerintem. De komolyan. Határeset, de még nem olyan durva szerintem. Bár ha formátlan akkor gázosabb.

Az én barátnőm 165 cm és 75 kg de nagyon formás, nem zsíros meg ilyenek, szal ez is sokat számít.

De ha ezen agyalsz, akkor inkább ne, hagyd, hogy olyan pasija legyen, akinek tényleg tetszik. :)

2015. okt. 31. 09:50
 5/6 anonim válasza:
nem
2015. okt. 31. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Még nagyobbal is. ;) De ha szar az alakja akkor gáz. Egyébként nem iszonyatosan kövér a 90kg. Ha nem tetszik, ne erőltesd.
2015. nov. 3. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!