Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, (és főleg a 16 és 19 év közöttiek) ti összejönnétek egy csúnya, vagy kövér sráccal, aki egyáltalán nem az esetetek, de ő tényleg szeret, és ő a maga módján kiadná magából a maximumot, hogy boldoggá tegyen?
én inkább az átlagost szeretem. a túl jóképű fiúk, akiktől összef*som a bokám ha meglátom azokkal az a bajom, hogy csak kihasználják a lányokat, mert nekik úgyis mindent lehet. aki meg túl csúnya/kövér stb nem biztos hogy lenne bármi vonzó benne számomra. persze mindenkinek más az esete, ismerek olyat, akinek pont a macis alkat jön be.
sajnos nem elég mindenkivel jófejnek lenni(persze ez jó tulajdonság). meg kell találnod azt a típust, akiknek te is bejössz.
Figyelj. Nincs kizárva, hogy így is találsz párt, sőt, nagyon is lehetséges. De szerintem magadnak tennél szívességet, ha növelnéd az esélyeid, és ezzel együtt az önbizalmad.
A kövérségre gyógyír ám a diéta és a sport. Nem kevés időt és kitartást igényel, de megvalósítható. Nem tudom hány kiló vagy és ehhez hány centi, de biztos látod magadon, mennyi szeretnél lenni. Természetesen nem kell átesni a ló túloldalára, nem kell izompacsirtának lenned, csak a túlsúlyos alakból kreálni egy átlagosat.
A csúnya szerintem egy elég relatív fogalom, mindenkinek más tetszik.
Meg ugye nem tudom, mi nem tetszik magadon. Ha például az arcbőröd csúnya, nem szégyen férfiként sem kozmetikáztatni, kinyomatni a pattanásokat, az nagyon sokat dob a dolgon. Vagy választani egy másik frizurát, ami előnyössé teszi az arcod. :) Legyél ápolt, igényes, de ugye ez alap dolog.
Remélem segítettem. :)
Volt már rá példa, hogy olyanba lettem szerelmes, aki külsőleg nem volt az esetem...
De volt egy srác, aki-mint te is írtad- tényleg szeretett és tudom, hogy mindent megadott volna értem. De én nem voltam belé szerelmes, csak barátként tudtam ránézni, szóval az egészből nem lett semmi...
Lesz olyan, aki beléd szeret, hozd ki magadból(a külsődből is) a maximumot, nem kell aggódnod.
Engem pl. inkább az zavar az ilyen srácokban hogy külsőleg gyakran ápolatlan a hajuk, rossz a ruhájuk (persze aki nem engedheti meg magának a jobbat azt nyilván nem szólom le). a "helyes" srácok sokkal többet törődnek a külsejükkel. Na persze nem kell tulzásba vinni de sztem fontos a megjelenés. Ja és a cél érdekében gyúrhatnál is egy kicsit. Szeretjük ám az izmokat ;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!