Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szép nőként egy csúnya kövér fiúval jövök össze, akkor az a fiú nem fog megcsalni elhagyni, mert kutyának se kellett eddig senkinek?
21 éves jóképű srác vagyok, szerintem nemtől függetlenül ugyan az fog történni veled is mint velem.
Elegem lett, hogy a csinos lányok csak arra használnak, hogy mást idegesítsenek, féltékennyé tegyenek.
Ezért elkezdtem csúnyább lányoknak udvarolni.
Uram bocsá!
Hát utasított el csinos lány is, de ezek a csúnyább csajok.
Olyan ocsmány, durva módon lekoptatni, lehetőleg úgy, hogy mindenki lássa, főleg a barátnői. Többször is. Hát valami elképesztő volt.
Egyszerűen nem fogták fel, hogy nem kihasználni/szórakozni akarok velük, ezért ellenszenvesek voltak, gondolom azt hitték, hogy túl jó vagyok hozzájuk (ami igaz) és csak trófeaként kellenek.
Vagy csak ebben élték ki magukat.
De borzasztó emlékeim vannak ezzel kapcsolatban.
Egy csinos lányt sokkal könnyebben felszedek bárhol, párkapcsolatra már alapból bármilyen csajt nehéz, szerintem, főleg úgy ha a második gondolatuk rögtön az, hogy biztos megcsalnám.
Hülyén fog hangzani, de egy csúnya lánynál nehezebb dolgom van, mint egy csinosabbnál. (Legalábbis nekem csúnya).
Ne adj lejjebb mert csak megszívod.
második, pont azért voltak veled durvák, mert ugy voltak vele, hogy csak hulyíteni akarod oket, ami igaz is volt, ugyhogy nem kell itt téged sajnálni.
kérdezo , én nem reménykednék, lehet egy ideig orulni fog hogy barátnoje van, aki szép is, de kinyilik majd neki is a csipája.láttam már ilyet.
az utolso kopaszodo , pocakos, fogatlan, undoríto psi is félre fog lépni.
"Pl. nem fogod tudni levakarni magadról, és néha elég idegesítő ez a túláradó szeretet, és az is lehet, hogy féltékenykedni fog..."
Erre vágynék, hogy iagzán szeressen, tulzottan is :)
Szerintem ha nem érzel iránta semmit, akkor inkább hagyd és várj, mert lehet, hogy nagyon csúnya vége lesz. Konkrétan te használod ki őt, és baromira mély traumát okozhatsz neki ezzel, mert előbb-utóbb úgyis ki fog bújni, hogy te csak a saját hiúságodat legyezgeted vele.
A külső egyébként nem biztosíték arra, hogy nem ver majd át. Hallottam olyanokról is, akik pont azután kaptak vérszemet, és azután kezdtek el csajozgatni, hogy hosszú évek után egy lánnyal sikerült, mert "jé, ez nekem is sikerülhet, próbáljuk ki"... nem biztos, hogy alapvetően nem nőimádó alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!