Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról amikor egy jó pasi összejön egy kövér lánnyal?
Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 16:09
1/22 anonim 

válasza:

Semmit, magánügye a 2 embernek.
4/22 anonim 

válasza:

Jól teszi, tudja hogy mi a jó és nem fél felvállalni. Az a gáz amikor valaki divatból modelltestű, vékony barátnőt tart közben meg csöcsös-segges-combos szeretőkkel csalja agyba-főbe.
5/22 anonim 

válasza:

Azt, hogy véletlen egy amerikai romantikus vígjátékot kezdtem el nézni...
6/22 anonim 

válasza:

Bármilyen hihetetlen, de vannak ám olyan "jó pasik" is, akiknek a nagydarab nők jönnek be...nem kell ezen csodálkozni meg semmi. Persze a női felfogás olyan, hogy na ez a szép fiú is pont egy ilyen bálnával van stb., lépjetek túl rajta, hogy neki az tetszik és kész.
7/22 anonim 

válasza:

Jogtalan a lepont. Aki kovereket d.g, nem zárja ki, hogy vékonyakat is.(2)
8/22 anonim 

válasza:

Ilyet még nem láttam, csak a mesèkben.
9/22 anonim 

válasza:

Nem tudom ez miért akkora szó. Az, h valaki dagi, nem azt jelenti hogy nem szép, de mégcsak azt sem, hogy egy kidolgozott testű pasinak ne lehetne az az esete.
10/22 anonim 

válasza:

Azt, hogy legyenek boldogok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!