Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan lánnyal, aki kövér volt, de lefogyott?
Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 06:19
1/9 anonim válasza:
Igen. Mert tudom, hogy van akarat ereje (nem is kicsi).
4/9 anonim válasza:
Én 32 kilót fogytam,sok-sok sporttal.Senki meg nem mondaná rólam hogy valaha is kövér voltam:)
7/9 anonim válasza:
Hát ha jól néz ki valaki, nem érdekelt, hogy régen milyen volt.
8/9 anonim válasza:
Emiatt nem mondanék neki nemet az biztos. Tehát én igen, összejönnék!
Engem nem zavar, hogy nem teljesen feszes a bőre, vagyis, hogy "lóg".
stb-stb...
De hiába mondom, ha sok olyan fiú/férfi(?) is van, akit már az is zavar,
ha a lánynak például akár csak 2 cm-el lejjebb lóg a melle a megszokottól.
(Azért az nem kis dolog, hogy valaki több kilót lefogyjon...
Nem megy mindenkinek olyan egyszerűen, mint ahogy némelyek elképzelik.)
9/9 anonim válasza:
"Igen. Mert tudom, hogy van akarat ereje (nem is kicsi)."
"ja"
"Mért ne?"
"Jaja."
Vicces ez az álszent bagázs! Még nőt sem láttak itt sokan, nem hogy megereszkedett bőrűt. Nem értem mi értelme ontani a hülyeséget 0 tapasztalattal...
Én biztosan nem jönnék össze ilyennel. De! Ha idővel meghízik, nem bánnám, szeretném úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!