Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a 40-es nők buknak rám?
31 vagyok, korombeli nőkkel alig van matchem (heti 2-3), de 40-es nők még néha Facebookon is írnak rám, van hogy házasok (rossz kapcsolatban). Többen mondják, hogy tetszik nekik a "diákos" fejem. Nagyon ragaszkodóak, ha nem írok, ők akkor is bepróbálkoznak valahogy.
Ennek mi evolúciósan az oka, miért nem korukbeliekre mennek?

Én is edzek, mellette focizom is, ergó karban tartom magam, nem vagyok szétfolyva, vagy ilyesmi. Nálam ez kb havi nullától pár emberig terjed ki, ami nálad a heti 2-3, aki tetszik is. Szóval akinél match van, azt valamiért jobbra húztam. De amikor szinte csak olyanok húznak jobbra, ami a vicc kategória (amúgy nem tudom, hogy ilyenkor ők komolyan gondolják-e?), akkor még az életről is lejövök és elmegy a kedvem az egésztől.
18: sokszor én is lejövök az életről, de társkereső már csak ilyen, ez enm szabad, hogy elvegye a kedved. Lehet egyébként élő randira elmenni, szerveznek kirándulásokat direkt ilyen céllal. Nem tudom, hogy zajlik, nem voltam még, de én kipróálnám, ha már minden kötél szakad.
22: látom, kitolt veled az élet, de ne aggódj, neked is juthat még egy alkoholista vagy egy macska.

Szegény ismerősi köröm, ezek szerint a srácok 90%-a küzülük nem néz ki sehogy se :( (köztük én se)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!