Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a 40-es nők buknak rám?
Figyelt kérdés
31 vagyok, korombeli nőkkel alig van matchem (heti 2-3), de 40-es nők még néha Facebookon is írnak rám, van hogy házasok (rossz kapcsolatban). Többen mondják, hogy tetszik nekik a "diákos" fejem. Nagyon ragaszkodóak, ha nem írok, ők akkor is bepróbálkoznak valahogy.
Ennek mi evolúciósan az oka, miért nem korukbeliekre mennek?
2022. jún. 26. 11:18
1/29 anonim 

válasza:

Kamu szöveg. Én is 40-es nő vagyok. Ha esetleg tetszik is egy fiatalabb férfi, akkor az érettebb kinézetűnek van előnye, nem a ratyi kisfiúsnak.
3/29 anonim 

válasza:

Örülnék neki ha az ilyeneknek legalább bejönnék
De valószínű hogy ha nekik bejössz, bejössz a fiataloknak is.
Vagy esetleg senkinek sem csak itt jatszod magadat
4/29 anonim 

válasza:

Érdekes amúgy, én is az idősebb(nyilván nálam idősebb) nőknek jövök be jobban. A korosztályomból nagyon ritkán kapok pozitív visszajelzést, érdeklődést még ritkábban. 26F
5/29 anonim 

válasza:

Mert egy negyvenes nő ha nem házas akkor a kutyának sem kell, ezért kétségbeesetten próbálkoznak mindenkinél.
7/29 anonim 

válasza:

Egy 40-es nőnek Sokkal nagyobb skalp egy sportos korodbeli pasi mint.eg, 45eves tokas, pocakos pasi!
(Nem is adják lejjebb még a 40-esek sem)
8/29 anonim 

válasza:

#6 Ugyan miért tévednék? :D Egy férfi ha nem hagyta el magát teljesen akkor 40-45 évesen még simán a csúcson lehet, viszont egy negyvenes nő akármit tehet, már soha nem fogja felvenni a versenyt a 20-25 évesekkel. Ezt csak tudomásul kell venni.
10/29 anonim 

válasza:

" Egy férfi ha nem hagyta el magát teljesen akkor 40-45 évesen még simán a csúcson lehet"
Ja, a 35-40 feletti nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!