Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a 40-es nők buknak rám?
Figyelt kérdés
31 vagyok, korombeli nőkkel alig van matchem (heti 2-3), de 40-es nők még néha Facebookon is írnak rám, van hogy házasok (rossz kapcsolatban). Többen mondják, hogy tetszik nekik a "diákos" fejem. Nagyon ragaszkodóak, ha nem írok, ők akkor is bepróbálkoznak valahogy.
Ennek mi evolúciósan az oka, miért nem korukbeliekre mennek?
2022. jún. 26. 11:18
11/29 anonim 

válasza:

"matchem"
Eddig olvastam. Élőben ismerkedj! Szánalom..
12/29 A kérdező kommentje:
10: a viszkis 52 évesen alapított családot, Lukács Laci a Tankcsapdából 50 évesen vett el egy 25 évest.
2022. jún. 26. 12:15
13/29 A kérdező kommentje:
Meg a 80 éves polgármester most egy 18 évest...
2022. jún. 26. 12:16
14/29 anonim 

válasza:

Hát akkor tessék követni a példájukat! Mindegyik rusnya jószág, csak a hírnév és pénz miatt ragadnak rájuk a fiatalabb luvnyák. Ha putriföldén laknának egy átlagos életet élve, akkor csak az idősebb nőknél lenne talán esélyük. De hát kérdező a saját példádon is láthatod, hogy az átlag alatti pasikák kb a kutyának se kellenek. Vagy abban reménykedsz 20 év múlva majd hogyoznak utánad a tinik? Hahahahahhhhaaaaa. Napi incel téma..
15/29 A kérdező kommentje:
Persze, ez nyilvan igaz, hogy a felsoroltak vagy népszerű vagy befolyásos emberek. De mégsem tudsz olyat mondani, hogy 50 éves nővel jött össze a 25 éves srác, legyen bármilyen híresség a nő...
2022. jún. 26. 12:44
16/29 VincentLaw 

válasza:

Én a napokban kaptam társkereső appokról 2 értesítést, hogy valaki jelölt. Na az egyik 52, a másik 70 éves volt. Kösz b+, 34 vagyok :D. Nálam is az a tapasztalat, hogy nem hogy a fiatalabbaktól (25 körülire gondolok), de a saját korosztályomtól sem kapok semmi pozitív visszacsatolást.
17/29 A kérdező kommentje:
Amúgy a saját példám nem az átlag alatti pasikák példája, csak te nem figyelsz: nem azt mondtam, hogy senkit nem találok a korosztályomból, hanem hogy nagyrészt 40-esek találnak meg. Gondolom, te is ilyen életkoran vagy, ezért fáj ennyire az igazság.
2022. jún. 26. 12:46
18/29 A kérdező kommentje:
16: nyugi nem vagy egyedül, én járok edzeni, nem nézek ki rosszul, mégis csak heti 2-3 egyezés van olyanokkal, akik tetszenek is. Nem az az oka, hogy sz*r vagy (illetve nem feltétlenül), hogy hogy nézel ki, hanem annyi jobbrahúzást kapnak, hogy nem győzik. Akikkel összejöttem mutatták a tinderüket, mindnek 99+ jelölés, a kevésbé szépeknek is... Szóval nem rajtunk múlik, ez van.
2022. jún. 26. 12:49
19/29 anonim 

válasza:

Ha az ember lányát érdekli a szex, nyilván nem 40 feletti fèrfit fog keresni, akikre már fel sem lehet izgulni.40n
20/29 anonim 

válasza:

Én 60 körüli sármos férfiakra is be tudok indulni, bár 60-assal még soha nem szexeltem, de ha jól néz ki el tudok fantáziálni egy ilyen korú pasiról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!