Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint bunkónak meg flegmának kell lenni, mert arra buknak a nők, mégis miért nyavalyognak?
Hiszen ezek szerint kezükben a bölcsek köve, az általános nőcsábító csodafegyver: elég lenne bunkózniuk és flegmáskodniuk, és máris hárem venné körbe őket. Ehhez képest az összes ilyen red pill-baromságot hangoztató fazon magányos és frusztrált, képtelen becsajozni.
Talán mégsem a bunkóság a kulcs a nőkhöz?

Ez nem igaz :)
Ez megint egy fasz általánosítás. Hiába nézel ki jól ha bunkó vagy. Legalábbis nálam nem jönne be.
Picsáknál esetleh nyerő, hogy bunkó meg elérhetetlen vagy meg te is úgy látod magad, hogy jobb játszani az elérhetetlent meg a bunkót mert akkor nyaliznak meg futkosnak utánad.
Ez a normális nőkre nézve megszégyenítő, megalázó és kínos.
Egy nőben legyen annyi önbecsülés, hogy ne nyalizzon főleg ha bunkó

7. Na megint kezdődii, hogy a normális nőkre nem hatnak az ilyenek.
Aztán ha megnéznénk, hogy ezek a nők is milyen férfiakkal keféltek, milyen férfiakkal voltak kapcsolatban, kiderülne hogy főleg a domináns, férfias, nagydumás, pimasz, magabiztos fajtával.

Tényleg? :)
Akkor lehet én vagyok az igénytelen mikor leálltam szemüveges 50 kilós kis kockával.. hát nem tudom :))
Borzasztó vagyok.
Hajtottam el izmos csávót, egyszerűen nem jött be az arca, meg túl nagynak érezte magát,de kb semmi inteligencia nem volt...
Aztán megvolt sértődve, hogy hát én mi az, hogy lekoppintom...őt még sose koppintották le ő mindenkit megkap.. hát ez ilyen :)
És igen a normális nőkre nem hat :) dolgozd fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!