Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, h Kulcsár Edina is állandóan nyavalyog h eljegyezzék?
Figyelt kérdés
A jelenség nem új de most h már közszereplők is ide alacsonyodnak és nem szégyellik, sőt ez a legtöbb rajongójuknak még elfogadható is, eléggé feltűnt. Ez a csaj is mindig elmondja h mikor veszik már el és h pasi dolga ez.
Lehet h én vagyok nagyon eltájolva de nálunk nem volt ez a játszma, most vagy tényleg a férfira hagyod vagy megbeszelitek mert közös döntés. Szerintetek nem szánni való, ahogy ez a lány remeg a gyűrűért, miközben már van egy felbontott eljegyzése
2018. jan. 2. 13:59
1/13 anonim válasza:
Ki az a Kulcsár Edina? Kulcsár Attila rokona?
3/13 anonim válasza:
De, szerintem is szánalmas az ilyen viselkedés, de az a pasi is, aki az ilyen hisztik után mintegy szánalomból megkéri a barátnője kezét.
4/13 anonim válasza:
Megbeszélni ezt nem lehet, itt nincs köztes megoldás, vagy elvesz vagy nem. Igazából nem érdekel Kulcsár Edina. Én is annó nyavalyogtam a páromnak érte, a húszas éveim elején, de a mai napig nem kérte meg a kezem én pedig már jó pár éve belenyugodtam ebbe. Azóta van egy 2 éves lányunk, 10 éve vagyunk együtt. Amikor tudod, hogy szeretnek és te is szereted, de van egy házasság ellenes gondolkodása, hát nem könnyű ám elfogadni, ha te házasodós típus vagy.
5/13 A kérdező kommentje:
Szerintem van köztes megoldás. Nem az a kérdés h elvesz e vagy sem hanem h mikor. Ha tudjatok h alapvetően mindketten meg szeretnetek egyszer hazasodni akkor két megoldás van. Vagy kisvárod mert “a férfi dolga” vay megbeszelitek hisz közös döntés. De h azt mondogatod h a férfi dolga de közben lépten nyomon sírsz mindenfelé h mennyire akarod h elvegyenek már az elég visszás
2018. jan. 2. 14:18
6/13 anonim válasza:
Az meg ki a tököm, de most komolyan!
7/13 anonim válasza:
Aki nyíltan és teljesen elzárkózik a házasság gondolatától is, azzal beszélgetést, mert nem lesz köztes megoldás. Lépten nyomon azért nem hisztiztem, de volt rá példa, hogy kiborult a bili😁
10/13 anonim válasza:
Nem tudom ki az, de a rinyálás szánalmas mindenkitől, nem csak egy celebtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!