Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni egy olyan férfival aki folyamatosan nyavalyog?
Figyelt kérdés
Sok éve együtt vagyunk már és szeretjük egymást de egyszerűen nem bírom már elviselni, hogy állandóan nyafog valami miatt. A nyaralást is végig hisztizte mert neki soha semmi nem volt jó. Mit csináljak? Ignoráljam ha nyafog? Elhagyni nem akarom.2020. aug. 1. 18:39
2/11 anonim válasza:
"Elhagyni nem akarom."
Ezek szerint mégse olyan zavaró a nyafogása. Tűrd tovább szép csöndben.
3/11 anonim válasza:
hagyd el a fenébe
majd találsz egy férfit, ehelyett a kisfiú helyett
engem nagyon tud idegesíteni, mikor valaki elrontja az én kedvemet is nyaralás alatt, csak mert neki nem tetszik valami
nekem egy barátnőm volt ilyen, nem párom
végig vinnyogott a 2 napos kirándulás alatt, már idegileg kikészített, be is fejeztem vele a kapcsolattartást
ilyen életképtelen embereken nem lehet segíteni
4/11 anonim válasza:
Mondd neki, hogy ne neked nyafogjon, hanem írja ki a gyakorira az Emberek vagy Családi élet rovatba. Itt föl se fog tűnni a többi nyavalygó, depis, életunt ember között. :-)))
5/11 anonim válasza:
En pedig elhagynam. Minden mas kizart.
6/11 anonim válasza:
Orrba kell vágni. Vagy elhagyni. Senki nem akar egy hisztis hercegnővel együtt lenni. Még a férfiak se, hát még akkor a nők! Keress egy tökös, vagány férfit, ne bohóckodj csillámpónikkal.
7/11 anonim válasza:
Szerintem szülj neki egy gyereket.. mintaférfi a mai társadalomban, az ilyet vétek veszni hagyni.
8/11 anonim válasza:
Férfit kellene keresni, nem egy arrogáns tizenkét évest.
9/11 anonim válasza:
Szerintem ragadd meg az alkalmat, és légy domináns vele szemben, így tedd helyre, hogy a nyavalygással nem ér el semmit sem.
10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon sokszor gondoltam már rá, hogy elhagyom de szeretem valamiért. Biztos hallottatok már az energia vámpír kifejezésről, na ő brutál módon az és nem tudom hogy lehetne ezen változtatni.
2020. aug. 1. 19:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!