Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ennyire félválról veszik az ismerkedést?
Nem értem az ilyen hozáállást. Hiába beszéltünk már az első nap telefonom, mégis immel-ámmal ír vissza, meg van, hogy el se olvassa amit írok, vagy ha elolvassa akkor se válaszol. Nem egy ilyennel találkoztam a napokban, és nem tinik hanem 50 körüli nök. Van aki 1 éve nem talál komoly pasit. De azt meg nem mondja, hogy hagyjuk mert van más, vagy nem jövök be neki.
Ti mit tapasztaltatok e téren?

Nem értek egyet itt pár hozzászólóval.
Kérdező. Neked azt üzenem, hogy hagyjad ezt a csajt a francba, keress másikat, akit érdekelsz.
Nekem egy ilyen szukára elment egy nyaram, többnyire én írtam neki.
Szerintem tiltsd le, aztán majd elgondolkozik, hogy akar e kapcsolatot tőled vagy nem. Ha próbál keresni, akkor foglalkozz vele és mond meg, hogy neked ez igy nem pálya, tegye oda magát ő is ha akar valamit.
Hajrá
Nos ismét csak két olyan nőbe futottam bele akik nem tudom mit akarnak. Az egyik azt se tudta, hogy minek regisztrált a társkeresőre, 2 nap után el is tünt. Özvegyként láttam a facebookon, lehet még nem heverte ki.
A másikkal kb 2 hetet ha beszélgettem, de azt se nagyon lehet beszélgetésnek nevezni, mert immel ámmal írt vissza. Mindig kérdeztem, hogy mikor tudunk telefonon beszélni, de kizárólag csak akkor akart amikor dolgozott, persze akkor is alig. Legutóbb kemény 5 perc után szólt, hogy le kell tennie. Ez milyen ismerkedés már? Otthoni telefonra meg az volt a válasza, hogy nem akarja, hogy a lánya és az anyja meghallja. De ez is olyan röhelyes kifogás, akkor meg beszéljünk ha végez, és beül a kocsiba például. Most olyanokat vágott a fejemhez, hogy nem látta a jelét, hogy érdeklem. Pl, hogy nem jelöltem ismerősnek. Ja, hogyan mikor nem is lehetett, a messengeres láthatósága is ki volt kapcsolva. Meg nem likeoltam a képeit, mintha ez kötelező lenne. Ez a nő is el van varázsolva .

Szerintem meg ezeknek mind férje van csak kell egy balek akivel szanaszéjjel csalhatják a párjukat.
Hagyd az ilyeneket

Voltak gyerekei?
Miért lenne jó neked idegen férfiak csemetéit pátyolgatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!