Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők ennyire félválról veszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ennyire félválról veszik az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Nem értem az ilyen hozáállást. Hiába beszéltünk már az első nap telefonom, mégis immel-ámmal ír vissza, meg van, hogy el se olvassa amit írok, vagy ha elolvassa akkor se válaszol. Nem egy ilyennel találkoztam a napokban, és nem tinik hanem 50 körüli nök. Van aki 1 éve nem talál komoly pasit. De azt meg nem mondja, hogy hagyjuk mert van más, vagy nem jövök be neki.

Ti mit tapasztaltatok e téren?

2022. jún. 24. 22:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Az ilyenért nem is kár. Szívességet tett neked.
2022. jún. 24. 23:47
 12/26 anonim ***** válasza:

De mennyi ilyennel talàlkozni az oldalon - főleg férfit

ha kapcsolat függő vagy akkor keress olyat

2022. jún. 24. 23:47
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
Hát amelyik nő nem a földön van en nem beszélek vele. Értékelem magam, az időm, és dolgozok az életemen. Nincs időm egy felszínes, az életével semmit nem kezdő nővel aki azt sem tudja hogy akar e ismerkedni vagy sem, vagy kivel, mire vágyik. Ha nem érdeklem, megyek tovább, mert nekem egy nő sem szükséges az életemben, főleg nem olyan aki nem akar beszélni sem velem. Sokkal jobb egy őszinte életet élni magamért mint a hamis vágyakat kergetni. Egy lány sem tudta a magányomat elfeledtetni, se megadni a valódi szeretetet amire vágytam. Először magamon kell dolgozni, és egy érett nővel össze jönni ha ilyen létezik, minthogy rosszul leszek és egy éretlen nővel legyek.
2022. jún. 25. 00:02
 14/26 anonim ***** válasza:
Miért nem hívod fel? Baszott unalmas pötyögni.
2022. jún. 25. 00:29
 15/26 anonim ***** válasza:
91%

Nők = 1 nő

Férfilogika.

2022. jún. 25. 00:29
 16/26 A kérdező kommentje:

#14 Írtam a kérdésben, hkgy telefonon is beszéltünk. Hívtam ma, de nem vette fel. Mint kiderült, ott volt a fia és mentek strandra.

Nem csak egy nőről van szó, mert nem az első eset.

2022. jún. 25. 01:01
 17/26 anonim ***** válasza:

Azt írtad megmondta, hogy nem jössz be neki

Akkor mit eroszakoskodsz?

Ha 1 éve nem talál komolyan, akkor szted neki már mindegy? Bárki jó? Úgy tűnik tévedsz

2022. jún. 25. 06:22
 18/26 A kérdező kommentje:
#17 Olvasd már el mégegyszer a kérdés alatti kiegészítő szövegemet és értelmezd légyszíves! Kicsit benézted!
2022. jún. 25. 06:53
 19/26 anonim ***** válasza:

Gyereke van más férfiaktól?

Hú, akkor inkább hagyd...

2022. jún. 25. 09:17
 20/26 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ennyire ràfusztràlt valaki ?
2022. jún. 25. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!