Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ennyire félválról veszik az ismerkedést?
Nem értem az ilyen hozáállást. Hiába beszéltünk már az első nap telefonom, mégis immel-ámmal ír vissza, meg van, hogy el se olvassa amit írok, vagy ha elolvassa akkor se válaszol. Nem egy ilyennel találkoztam a napokban, és nem tinik hanem 50 körüli nök. Van aki 1 éve nem talál komoly pasit. De azt meg nem mondja, hogy hagyjuk mert van más, vagy nem jövök be neki.
Ti mit tapasztaltatok e téren?

Ha ezren írnának rád ismerkedés céljából te is könnyedén vennéd.
Az ember nem tudja értékelni azt amiből sok van neki, csak akkor érzi értékét ha már nincs. Pl te sem hálálkodsz nap mint nap mert van kezed meg lábad. De ha egy baleset miatt elvesztenéd a végtagjaid akkor már éreznéd mennyire fontos is volt a kéz meg a láb.
Hasonlóan állnak a nők is az ismerkedéshez. Félvárról veszik, mert úgyis van mindig jelentkező.
Viszont az átlagos férfiak, akiknek félévente van csak esélyük már sokkal komolyabban állnak hozzá...

Mikor írsz rá és mennyit?
Nem mindenki bírja ám a napi 10 üzenetet.
Napi 10 üzenet? Na ne viccelj. Ha az embert normálisan akar beszélgetni, akkor egy kicsit online kell lenni. Ha nem is egész nap, de lagalább este egy fél-1 órát.
Egyébként ma se sok üzenetváltás volt.
Délelőtt semmi. 2 fele néhány, de arra is alig figyelt, 14-18 óra között szintén semmi , este írtam párszor arra is félmondatok jöttek. 22-kor meg elköszönt.

Benne van ez is a pakliba mindig, de időnként az az érzésem, hogy van amelyik csak unatkozik és nem is keres senkit. Megvan a saját élete, lakása, haza, így ő már nem bútorozna össze senkivel, így csak élvezi a figyelmet amit nem viszonoz.
A volt barátnőm is részben azért szakított mert ő nem tudna senkihez alkalmazkodni, és ott a lakása amiben azt csinál amit akar.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!