Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőség ha ezért nem szeretnék gyereket?
Kevés szeretetet kaptam és kimaradtak azok az évek amikor élnem kellett volna.
A nőiességemet sem tudtam megélni.
Egy gyerek túl nagy felelősség lenne, és nem is lennék rá alkalmas.
Nem szeretem a gyerekeket.
Lehet még így esélyem párkapcsolatra? 31n

Nem vagy önző! Engem is nyaggatnak a rokonok,ismerősök de nem érdekel.Nem tudom elviselni hosszú távon a gyerekeket.Nem vagyok el velük, nem bíznék magamra gyereket.Szerencsére a párom sem erőlteti, nekünk fontosabb az, hogy nyugodtan, jól éljünk és nem gondolunk arra, hogy ki hoz majd egy pohár vizet ha idősek leszünk.
Van egy nyuszink akit elkényeztetünk és jobban szeretjük mint bárki mást a rokonságból.
Nem vagyunk önzőek, csak nem állunk be a sorba és nem csinálunk mindent úgy ahogy a nagykönyvben megvan írva.És ahogy leírtad, én sen tudtam megélni, és kimaradtam olyan dolgokból ami másoknak természetes volt.
Most van pénzem mindenre amit gyerekként megálmodtam magamnak és semmiért nem mondok le róla!
28L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!