Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg önzőség részemről, ha nem akarok még gyereket szülni 1 év után?
Én azt hittem, hogy alakul még a kapcsolatunk, de 28 évesen csak dolgozunk. Párom féltékeny, bizalmatlan, sokszor azt érzem, hogy manipulálni próbál. Szeretném, ha még kicsit kettesben lennénk, bizonytalannak is érzem a kapcsolatunkat, mert minden feltételhez van kötve. nem járok egyedül sehová,,ha nagyritkán céges buli van, akkor majdem időre kéne menni, hogy ne legyen harag, mégis mindig meggyanúsít. Lassan már elmegy a kedvem a szextől is, mert ha fáradt vagyok, akkor biztos megcsalom, és azért nem akarok szexelni..
Most meg kitalálta, hogy jövőre szeretne gyereket, én hárítom, ő erősködik, érvelek a kapcsolatunk milyenségével, és hogy még alig egy éve vagyunk együtt, ő meg erre hogy ez önzőség, mert ő már családot szeretne stb. Én meg nem akarok kényszerből szülni.
Te neki akarnál szülni valamikor is?
Már rég kidobtam volna azok alapján, amiket írsz.
Szerintem gyereket is csak azért akar ilyen sűrgősen hogy még jobban magához láncoljon. Meg akkor otthon leszel, nem jársz el céges bulikra, meg sehova.
A barátod viselkedése beteges, és ez a jövőben csak még rosszabb irányt fog venni. Barátnőmnél már végignéztem egy ilyen borzadály kapcsolatot. Szóval nem hogy gyereket vállalni nem szabad ilyenbe, de még benne maradni sem. Keress inkább mást, aki tényleg szeret, n csak birtokolni akar, és aki mellett tényleg boldog vagy. Mert most nem vagy az, és nem is leszel.
"Párom féltékeny, bizalmatlan, sokszor azt érzem, hogy manipulálni próbál."
Egy ilyen embernek 11 év után se szülj gyereket.
Ez neked párkapcsolat? Ő testesíti meg neked a párt?
Kislányként arról áradoztál, hogy "Bárcsak egyszer olyan párom lenne, aki féltékeny, bizalmatlan, manipulál és nem ért meg engem?"
AMennyiben igen, akkor maradj vele.
De egy ilyen embert a baráti körömbe se szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!