Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg önzőség részemről, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg önzőség részemről, ha nem akarok még gyereket szülni 1 év után?

Figyelt kérdés

Én azt hittem, hogy alakul még a kapcsolatunk, de 28 évesen csak dolgozunk. Párom féltékeny, bizalmatlan, sokszor azt érzem, hogy manipulálni próbál. Szeretném, ha még kicsit kettesben lennénk, bizonytalannak is érzem a kapcsolatunkat, mert minden feltételhez van kötve. nem járok egyedül sehová,,ha nagyritkán céges buli van, akkor majdem időre kéne menni, hogy ne legyen harag, mégis mindig meggyanúsít. Lassan már elmegy a kedvem a szextől is, mert ha fáradt vagyok, akkor biztos megcsalom, és azért nem akarok szexelni..

Most meg kitalálta, hogy jövőre szeretne gyereket, én hárítom, ő erősködik, érvelek a kapcsolatunk milyenségével, és hogy még alig egy éve vagyunk együtt, ő meg erre hogy ez önzőség, mert ő már családot szeretne stb. Én meg nem akarok kényszerből szülni.

2017. jún. 20. 10:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért gondolod, hogy ez meg fog változni?

Őt hagyd ott, aztán gyereket majd egy értelmes embernek szülj. Ha már most nem érzed jól magad a kapcsolatban, és ő is borzalmasan féltékeny, meg rád kényszerítene dolgokat, akkor mit akarsz csinálni, akkor mi lesz később?

Biztos nem happy end...

21/L

2017. jún. 20. 13:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem az egy év a probléma, hanem ez a beteg elméjű pasi... 364 nappal töltöttél vele több időt az egészségesnél.

Egy kisajátításra, zsarolásra, birtoklása épülő kapcsolatot bebetonozni egy gyerekkel nagyon nagy hiba volna.

Tényleg látsz ebben valami boldog jövőt, vagy akár egy tiszteletre, szeretetre épülő kapcsolatot?

Én nagyon nem.

2017. jún. 20. 13:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha rám hallgatsz, menekülj ebből a kapcsolatból.

Most még csak meggyanúsít,holnap-holnap után majd agyonver vagy lelök a lépcsőn, mert késtél 10 percet vagy nem volt meleg étel, mire ő hazaért.

2017. jún. 20. 14:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Miért vagy vele?

Ennyire ne tartsd szarba magad, mert a végén egy kalitkába zárt madárka leszel.

Az ilyen embertől pontosan a második kontrollálási rohama után el kell menekülni és ÉLNI!

2017. jún. 20. 14:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha vele akarsz maradni, az a te problémád.De kérlek ne szülj egy gyereket egy ilyen kapcsolatba. Ő lenne a legnagyobb vesztes, aki nem tehet semmiről.

Alapból korai szerintem 1 év után gyereket vállalni, de a másik, hogyha több alapvető dolog sem működik a kapcsolatotokban, akkor együtt maradni és kár, nem hogy szorosítani a kapcsolatot.. Ezt?

Féltékeny, ellenőrizget, bizonytalanná tesz, kb úgy kezel, mint ahogy más szülő a 14 éves kamaszlányát..És még csak 1 éve vagyok együtt.

Ha egy kapcsolatban a másiknak nincs kedve szexhez, akkor egy mentálisan egészséges ember azt mondja rá, hogy oké, semmi baj, majd holnap, bújjunk ma csak simán össze. Egy egészséges ember nem kezd el gyanúsítgatni,hogy biztos azért nem akarod, mert megcsaltad..Egy beteg ember, aki csak rosszabb lesz idővel..

Tudok olyat, akinél így kezdődött és a végén már kb a saját anyjától is el lett tiltva.

Te tudod, de szerintem ha vele maradsz védekezz alaposan, nem kéne ilyenbe gyerek.

2017. jún. 20. 16:27
 16/16 anonim ***** válasza:
67%

Azt most hagyjuk, hogy 28 évesen azért már kezd ketyegni az a biológiai óra.

Igazából ott látom a problémát, hogy a párod elég konkrétan egy faxkalap. Ez a fajta az, amelyik max. azért akar gyereket, hogy magához kössön. Az meg úgy elég kevéske indok...

2017. jún. 21. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!