Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi arról a véleményetek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi arról a véleményetek, hogy nőtől megkérdezem eljönne e velem Elba szigetére erre pofonvag mert azt hiszik hogy karomkodom?

Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 16:27
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Hány éve ismereitekm egymást?

Ha legalább egy éve, akkor még OK, de ha kevesebb, akkor ezzel akarod megvenni a szeretetét, szerelmét. Nem jó ötlet.

Ha a két szót egybeolvasva gondoltad a kérdést felélje, akkor pedig udvariatlan vagy.

2022. jún. 24. 17:17
 12/35 A kérdező kommentje:
Nem ismerem. Első randi lenne
2022. jún. 24. 17:24
 13/35 A kérdező kommentje:
Nem veszem meg a szeretetét ő hozza a kaját
2022. jún. 24. 17:25
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

"Majd a Gulágon lesz ideje újragondolni miközben -50 fokban vágja a fát"

Ha jól értem, egyetlen randiig sem jutottál el vele, nemhogy mindenféle szigetekre.

2022. jún. 24. 18:04
 15/35 anonim ***** válasza:

Én Ugandába akartam elvinni a csajt. Persze rossz húzás volt, mert egyből menni akart XD

Rossz vicc

2022. jún. 24. 18:36
 16/35 A kérdező kommentje:
Az miért baj ha menni akar?
2022. jún. 24. 18:41
 17/35 anonim ***** válasza:
A szeretetét mutatta csak ki.
2022. jún. 24. 21:53
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan hogy Elba SZOT üdülő :D a 90-es években amikor hallottam róla el se akartam hinni, azt hittem csak vmi urban legend, de aztán ahogy lett internet akkor rögtön utánanéztem és tényleg létezett, keressetek rá 🤣
2022. jún. 24. 22:00
 19/35 anonim ***** válasza:

"Az miért baj ha menni akar?"

Na vajon miért

Mert a franc sem akar Ugandába menni azért. Főleg nem azzal a csajjal akivel beszéltem erről.

Csak vicc volt nyilván

2022. jún. 25. 00:34
 20/35 anonim ***** válasza:

Kérdező, ki vagy Te? Sztálin gyereke, aki még most is gulágra vinné azt, aki neki nem engedelmeskedik vagy ellenvéleménye van?

Sajnállak, hogy ilyen vagy, hogy valakit a gulágra vinnél, ha nem akar oda utazni, ahová ajánlottad neki (eléggé kétértelmű és illetlen szót használtál, főleg, hogy az első randevúra készültök).

2022. jún. 25. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!