Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi arról a véleményetek, hogy nőtől megkérdezem eljönne e velem Elba szigetére erre pofonvag mert azt hiszik hogy karomkodom?

Hány éve ismereitekm egymást?
Ha legalább egy éve, akkor még OK, de ha kevesebb, akkor ezzel akarod megvenni a szeretetét, szerelmét. Nem jó ötlet.
Ha a két szót egybeolvasva gondoltad a kérdést felélje, akkor pedig udvariatlan vagy.

"Majd a Gulágon lesz ideje újragondolni miközben -50 fokban vágja a fát"
Ha jól értem, egyetlen randiig sem jutottál el vele, nemhogy mindenféle szigetekre.

Én Ugandába akartam elvinni a csajt. Persze rossz húzás volt, mert egyből menni akart XD
Rossz vicc

"Az miért baj ha menni akar?"
Na vajon miért
Mert a franc sem akar Ugandába menni azért. Főleg nem azzal a csajjal akivel beszéltem erről.
Csak vicc volt nyilván

Kérdező, ki vagy Te? Sztálin gyereke, aki még most is gulágra vinné azt, aki neki nem engedelmeskedik vagy ellenvéleménye van?
Sajnállak, hogy ilyen vagy, hogy valakit a gulágra vinnél, ha nem akar oda utazni, ahová ajánlottad neki (eléggé kétértelmű és illetlen szót használtál, főleg, hogy az első randevúra készültök).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!