Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen gáz lenne ilyet kérni egy 45-50 körüli férfitól?
Figyelt kérdés
Flörtöl velem ahányszor csak találkozunk.
Vonzó férfi, nagyon bejön.
Fiatal korában is biztos legalább ennyire jó pasi volt...
Nem tudom pontosan hány éves, de unokái is vannak. Nem akarom lenyúlni a családjától, de mivel egyre rosszabbul látom a helyzetem...
Gáz lenne valahogy a tudtára adni, hogy szeretném ha gyereket csinálna nekem, és lemondana róla?
2022. jún. 23. 21:59
11/23 anonim 

válasza:

Már 10+ éve gyakorizom, és nagyon sok eltévelyedett emberke írogál ide mindenféle téveszméket, de ennyire gáz dolgot nagyon ritkán olvasni, talán soha nem olvastam még itt ilyet. Nagyon rossz irányba haladsz, ezt azonnal be kell fejezned!
12/23 anonim 

válasza:

Pszichológusra lenne szükséged inkább.
13/23 anonim 

válasza:

Két gyerek sok lenne de szerintem ha egyet megcsináltok azt még el is viheted. Gondolom neked kell és amúgy is bejössz embernek.
14/23 anonim 

válasza:

Szerintem nem kéne a tudtára adni. Ebbe nem menne bele. Szexeltek, nem védekezel, és annyi. Utána faképnél hagyod, ha bárki kérdezi kitalálsz egy mesét, hogy ki az apa.
16/23 anonim 

válasza:

Keress egy fiatal fèrfit erre, akkor talán még egészséges is lesz a gyerek.
17/23 anonim 

válasza:

Csábítsd el! Jól beléd veri aztán ha kérdezi ; nem övé a gyerek!
18/23 anonim 

válasza:

Gáz vagy nem, ha neked ez a vágyad, akkor hajrá. Csak legyél benne biztos, hogy nem bánod meg!
20/23 anonim 

válasza:

#9: YouTubeon van egy influencer, valami Daisy Calan néven fut (magyar a csaj amúgy) múltkor linkelte itt valaki, hogy nyíltan leszbikus, de ott van neki a néger baba, ő is így csináltatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!