Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha általános visszajelzés szerint 7/10-es pasi vagyok, akkor az már azt jelenti, hogy egész jó?
Figyelt kérdés
Nők, meg férfiak is ennyire mondták2022. jún. 21. 17:11
1/20 anonim 

válasza:

Azt sem tudnám komolyan venni, aki erre a pontozós marhaságra ad valamit...
2/20 anonim 

válasza:

Nem jó, de nem is tragikus. Pl társkeresőkre szart sem ér.
3/20 A kérdező kommentje:
Én is így voltam vele, de itt annyit olvastam, hogy gondoltam, az ismerősök között közvélemény kutatást csinálok.
2022. jún. 21. 17:15
4/20 A kérdező kommentje:
Ja, tarskeriket meghagyom azoknak, akik nem mernek odamenni élőben.
2022. jún. 21. 17:16
5/20 anonim 

válasza:

Igen, az jónak számít, az átlagosnál jobb.
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Annyit még az előzőhöz, hogy nem csak én, hanem egy jó, élőben nagyon profi haverom is skippeljuk a társkeresőket. Nincs match, elhal....több energia az élő, de NEKÜNK jobban fekszik.
2022. jún. 21. 17:19
7/20 anonim 

válasza:

A külső csak egy faktor a sok közül. Egy ilyen erős közepesnek számító külső csak arra jó, hogy egyáltalán szóba álljanak veled a nők. Ha pipogya vagy, nincs humorérzéked, vagy nem tudsz ellazulni és állandóan szorongsz, akkor legfeljebb egy randit kaphatsz a nőktől, utána könyörtelenül ejtenek. S ezt sorozatosan megtapasztalni még rosszabb, mintha a külsőd miatt eleve szóba sem állnának veled.
8/20 anonim 

válasza:

Nem beszólásnak írtam a társkeresőt. Ott tényleg csak a 10/10-9re megy az összes nő, az alatt választ nem nagyon kell remélni akármilyen kreatív vagy.
Vicces, hogy élőben meg teljesen fordított a helyzet.
9/20 A kérdező kommentje:
8-as: dehogyis, sőt, örülök, hogy kiemelhettem, hogy az no-no még az átlagnál kicsit jobb férfiaknak is.
2022. jún. 21. 17:26
10/20 anonim 

válasza:

Nálam eleve mínusz egyről indul az, aki ezzel a pontozásos f#szsággal jön.
Ez az gyakoris lúzereknél olyan, mint a nőknél a horoszkóp? Mert még annak is több értelme van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!