Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet hogy jó pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy jó pasinak látom magam de a visszajelzések mást mutatnak?

Figyelt kérdés

Sokszor pattintottak le szép nők, de persze volt amikor összejött.

Viszont régóta nem találok párt és társkeresőn sem jelölnek vissza azok akiket én like - olok.

36f

2021. aug. 17. 23:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
35%

Lehetséges, de az is, hogy túl jó pasi vagy.

30N

2021. aug. 17. 23:23
 2/25 anonim ***** válasza:
94%
Képet mutatsz? :)
2021. aug. 17. 23:29
 3/25 anonim ***** válasza:
66%

Ugyanezt érzem én is: szerintem külsőre egy tökre rendben lévő helyes srác vagyok, aztán a visszajelzések szerint pedig egy udorító visszataszító és félelmetes nyomorult.

Az a gyanúm hogy ennek az ítéletnek a miértje örök relytély marad számomra, mert nincs ember aki őszintén és érthetően, de legfőképpen hihetően elmagyarázza nekem hogy mi is a nagy baj az én külsőmmel.

28/f

2021. aug. 17. 23:29
 4/25 anonim ***** válasza:
94%
1es vagyok. De hogy néztek ki mégis?
2021. aug. 17. 23:34
 5/25 anonim ***** válasza:
90%
Kérdezőé az elsőbbség válaszolni
2021. aug. 17. 23:49
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki jó pasi az csak egy tényező.

Ha nem tudja folyamatisan fenntartani az érdeklődést egy nőben az a másik.

2021. aug. 18. 00:04
 7/25 anonim ***** válasza:
21%
Hidjétek el, nincs semmi baj veletek. Ezt magamról is azt hittem undorító vagyok, meg nem érdemlem meg a szerelmet stb. 26F vagyok. A fő ok, hogy magatoknak bemesélitek nem vagytok elég jók. Az igazság meg az, csak nem találkoztatok még olyan személyel akinek megfelelnétek. Sajnos szomorú de igen, 100 nőböl én úgy vettem észre, jó ha 1 ember rámnéz. Csak itt jön vissza a kontra kérdés. Magatoknak ki a megfelelő? Ti milyen párt kerestek? Mert nálam is rengeteg lánynak bejöttem és a testvéreim is mondták folyton, miért nem próbálod meg velük a kapcsolatot. És ott jutottam ki, hogy igazából én raktam magamhoz olyan magsra a lécet, hogy nem is létezik olyan nő akit én keresek. Sok kapcsolat lehetőséget evvel elrontottam. És úgy skálán 6-7-esre mondanám magamat. Egyesek 8-ra mondanak. De én nem hiszem annak magamat xD. Beleszerettem még régen egy nőbe, akit 11-esre ítéltem, és azóta hozzá hasonló nőt keresek. Nálam ez a gond. Ne essetek ti is ebbe a hibába. Minden kapcsolat, nő megérdemel egy lehetőséget. Egy beszélgetést egy kávézóba. Úgy sincs olyan sok nő akivel lesz egy kapcsolat lehetőség.
2021. aug. 18. 00:07
 8/25 A kérdező kommentje:
Majd kuldok képet privátban. Átlagos a külsőm. Az h jó pasi úgy értem h normálisan öltözködöm. Használok parfümöt. Arcra nem vagyok csúnya. Kedves vagyok a nőkkel... járok sportolni... stb..
2021. aug. 18. 00:08
 9/25 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező és 3-as küldjetek képet, de írjátok, ki melyik...
2021. aug. 18. 00:09
 10/25 A kérdező kommentje:

7es

Kábé ugyanígy vagyok. 6-7es re értékelném magam.

2021. aug. 18. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!