Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy jó pasinak látom magam de a visszajelzések mást mutatnak?
Sokszor pattintottak le szép nők, de persze volt amikor összejött.
Viszont régóta nem találok párt és társkeresőn sem jelölnek vissza azok akiket én like - olok.
36f
Szerintem a legtöbb pasi el van szállva magától. Nem tudom miért olyan sok az önbizalmuk, vagy hogy látják magukat szebbnek. Van olyan kategória hogy "ennél szebbet sz4rok" és ezek a pasik általában a legbeképzeltebbek. A legrámenősebb.
Néha sikerük van, mert vannak nők akiknek elég hogy jó dumája van a pasinak. Ezt a sikert pedig felértékelik, növelik még jobban az egójukat.
‘Átlagos a külsőm. Az h jó pasi úgy értem h normálisan öltözködöm. Használok parfümöt. Arcra nem vagyok csúnya. Kedves vagyok a nőkkel... járok sportolni... stb..’
ezek alap dolgok, ezektol nem
leszel ‘jo pasi’. hat atlagos a kulsod, atlagos pasi vagy. nehogymar azert taps jarjon, hogy nem vagy budos, izzadt.
ennek ellenere azt irod, ‘szep noknel’ probalkozol. ez a baj. atlagoskent inkabb atlagos noknel probalkozz.
illetve ezen kivul meg egyeb gond ia lehet a szemelyisegeddel, stilusoddal, kisugarzasoddal
stb, amit nem lehet igy latatlanban megmondani.
Teljesen mindegy hányasra értékeled magad, mert a partnerednek kell tetszened és az ő ízlésének kell megfelelned.Ami számodra zavaró az lehet hogy neki éppenséggel tetszik, ezért kiszámíthatatlan, itt főleg a genetikai tulajdonságokról beszélek.
Ha abból próbálsz következtetést levonni hogy hány nőnél próbálkoztál és mennyi a pozitív visszajelzés, akkor rossz uton haladsz, mert ha például fiatalabb nőknél próbálkoztál akkor borítékolható hogy sokkal rosszabb lesz az arány mintha veled egykori nőknél próbálkoznál.
44 évesen ha 30 éves nőket próbálnék felszedni elég lehangoló lenne számomra is, éppen ezért nem vágom magam alatt a fát bármennyire is tetszenek, a 38-40 éves nők között viszont kifejezetten jók a tapasztalatok.
Nőként mondom, itt jön be az a bizonyos kisugárzás. Számos pasit ismerek, akik nagyon vonzók és szexisek, holott nem jóképűek vagy kimondottan jókinézetűek. Ellenben ismerek jóképű pasikat, akik egyáltalán nem vonzóak, pedig semmi konkrétat nem tudnék kiemelni a külsejükön, ami baj vagy hiba lenne. Egyszerűen csak nincs olyan kisugárzásuk.
A másik dolog, a legtöbb férfinak hatalmas az egója meg az önbizalma. Mintha nem vennék észre magukat vagy nem tudom. Nálam simán bepróbálkoztak olyan ocsmány pasik is, hogy az kész (kövérek, vagy nálam jóval öregebbek, szétcsúszottak stb). Akkora az arcuk, hogy az kész. Olvastam is valahol valami kevésbé hulladék hírportálon, hogy tudósok statisztikái szerint a férfiak mindig fölébecsülik magukat, míg a nők mindig alá. Asszem ez a társadalmi nyomás és a média miatt is van, hiszen a nők felé óriásiak az elvárások, így sokszor nagyon kicsinek érezzük magunkat.
18
azért ez nőkre is igaz. Aki,csak a külsőségek miatt értékeli fel magát (lehet a kérdező is), ellenben semmi belső érték, de normális kommunikáció sincs meg benne. Sok csinos nőt látok, ismerek, akik nem értik miért nincs pasijuk. Nagy elvárás, legyen férfi ilyen-olyan, csak látszik, de értelmes gondolata nincs és semmit nem tesz egy kapcsolatért stb.
Kinézni 1 dolog, a szépség meg múlandó. De egy normális kapcsolat ennél több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!