Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy jó pasinak látom magam de a visszajelzések mást mutatnak?
Sokszor pattintottak le szép nők, de persze volt amikor összejött.
Viszont régóta nem találok párt és társkeresőn sem jelölnek vissza azok akiket én like - olok.
36f
"tudósok statisztikái szerint a férfiak mindig fölébecsülik magukat, míg a nők mindig alá"
Ha ez így igaz lenne, akkor fogok egy ásót, és elásom magam a hátsó kertben :D Ha a nők akik szinte mindig betalálnak (kövér vagy nem szép lányok, vagy együtt a kettő), és alábecsülik magukat, az elég szomorú lenne. Mondom úgy, hogy vékony, sportos vagyok.
22.
De a tudósok megmondták. XD Rám is sok kövér igénytelen nő írkal társkeresőn, az önkritika teljes hiánya jellemzi őket.
Ketten is írtátok, hogy a pasik el vannak szállva maguktól. Hát én biztos nem. Pont a nőkről gondolom ugyanezt, szerintem ők vannak elszállva.
A másik: próbáltam már olyan csajjal ismerkedni aki nem tetszett annyira, hát az sajnos nekem nem működött. Nagyon rossz irányba ment az egész ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!