Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nagyon csúnya vagyok, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon csúnya vagyok, de a visszajelzések alapján jó a személyiségem, mennyi esélyem van párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Aki megismer, általában hamar megkedvel, még akkor is, ha eredetileg fenntartásai voltak a kinézetem miatt. Elsőre általában kissé visszahúzódó vagyok a külsőmet ért negatív kritikák miatt, de elfogadó közegben hamar megnyílok és könnyen barátkozom. Viszonylag sok férfi barátom volt egészen tinikoromtól kezdve, de sajnos vonzalom soha nem alakult ki a részükről a külsőm miatt. Egyszer félig-meddig összejött valakivel több, mint barátság, de sajnos az sem működött vonzalom hiányában.

Megdugni viszont soha nem akart senki (még az a fiúbarátom sem, akivel nagyon közel álltunk egymáshoz és többször aludtunk is együtt), szexuálisan abszolút taszítom a férfiakat.

2022. ápr. 18. 13:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem nem vagy csúnya, sőt szerintem kimondottan szép vagy!
2022. ápr. 18. 13:47
 2/21 anonim ***** válasza:
40%
Nincs csúnya nő, csak kevés smink és alkohol...
2022. ápr. 18. 13:48
 3/21 anonim ***** válasza:
66%
Első honnan tudod? Neked mutatott képet ?
2022. ápr. 18. 13:48
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
Ezt nem lehet így megmondani.
2022. ápr. 18. 13:49
 5/21 Noren1989 ***** válasza:
73%

Azért egy külső leírás nem ártana.

A kellemes személyiség jó kompenzáció, de sajnos nem elég mindenre.

2022. ápr. 18. 13:51
 6/21 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező,

Minden nézőpont kérdése.

Én pl mondhatni hogy alkoholista vagyok, DE nagyon ritkán iszok alkoholt és akkor is csak szigorúan mértékkel.

Olyan hogy csúnya nő nem létezik, csak túl sok önbizalommal rendelkező férfiak.

2022. ápr. 18. 13:52
 7/21 anonim ***** válasza:
58%
Amit a kettea ír az lehet vicces, de full igaz. Menj el bulis helyekre ismerkedni 😁
2022. ápr. 18. 13:52
 8/21 anonim ***** válasza:
72%

Kérd ki plasztikai sebész véleményét!

Min kellene változtatni.

2022. ápr. 18. 13:53
 9/21 A kérdező kommentje:
Nincsenek felesleges millióim plasztikai műtétre. Hyaluronos töltésre megyek a hónapban, de az sem csodaszer. De mindenképp megkérdezem az orvost, mit javasolna még a tervezett beavatkozáson kívül.
2022. ápr. 18. 14:02
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagy, ergó akárhogy is nézel ki, lesznek rád jelentkezők. A kérdés, hogy hova rakod a lécet. Van egy olyan érzésem, hogy elég magasra raktad és észre sem veszed a veled egy szinten lévő próbálkozókat.

Plusz, azért megnéznénk egy képet, hogy mit is takar az, hogy előnytelen a külsőd.

2022. ápr. 18. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!