Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nagyon csúnya vagyok, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon csúnya vagyok, de a visszajelzések alapján jó a személyiségem, mennyi esélyem van párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Aki megismer, általában hamar megkedvel, még akkor is, ha eredetileg fenntartásai voltak a kinézetem miatt. Elsőre általában kissé visszahúzódó vagyok a külsőmet ért negatív kritikák miatt, de elfogadó közegben hamar megnyílok és könnyen barátkozom. Viszonylag sok férfi barátom volt egészen tinikoromtól kezdve, de sajnos vonzalom soha nem alakult ki a részükről a külsőm miatt. Egyszer félig-meddig összejött valakivel több, mint barátság, de sajnos az sem működött vonzalom hiányában.

Megdugni viszont soha nem akart senki (még az a fiúbarátom sem, akivel nagyon közel álltunk egymáshoz és többször aludtunk is együtt), szexuálisan abszolút taszítom a férfiakat.

2022. ápr. 18. 13:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#7, járok ilyen helyekre rendszeresen, van baráti társaságom, de részeg férfiaktól eddig csak gúnyos megjegyzéseket kaptam, bókokat kevésbé.
2022. ápr. 18. 14:03
 12/21 anonim ***** válasza:
50%.
2022. ápr. 18. 14:06
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Fogadjunk hogy ennek ellenére is csak az ilyen Chris Hemsworth szintű férfiúknak adsz esélyt...

így ne csodálkozz hogy nehéz ügy!!!

2022. ápr. 18. 14:21
 14/21 anonim ***** válasza:

És miben vagy csúnya?

Duci vagy?

2022. ápr. 18. 14:29
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem mintha lett volna lehetőségem bárkinek esélyt adni vagy bárkit elutasítani, ha nem próbálkozott még nálam senki.

Az a barátom, akivel majdnem összejöttem, túlsúlyos volt és elég igénytelen, de engem csak az érdekelt, hogy kedves és jókat tudunk beszélgetni. A barátnőim azzal biztattak, hogy szegény srác nagyon "gáz" és tuti örülne a közeledésemnek (vagy bármilyen lány közeledésének). Végül is örülni örült, hogy valakinek megtetszett, de elég awkward és erőltetett volt az egész szitu, aztán végül is sikerült összejönnie mással.

2022. ápr. 18. 14:40
 16/21 anonim ***** válasza:
29%

"Nem mintha lett volna lehetőségem bárkinek esélyt adni vagy bárkit elutasítani, ha nem próbálkozott még nálam senki."

Oké, akkor most írnál egy őszinte választ is?

Ezek a kérdések, amik időnként jönnek és elég hasonlóak, valószínűleg 1-2 nőtől jönnek, akik pont úgy panaszkodnak, mint az incelek.

2022. ápr. 18. 14:43
 17/21 A kérdező kommentje:

16-os, milyen őszinte válaszra gondolsz?

Amúgy igen, van pár fellow ugly woman itt, aki hasonló gondokkal küzd. Beszélgettem is már egy-kettővel privátban, de én is írtam már ki kérdést.

2022. ápr. 18. 14:45
 18/21 anonim ***** válasza:
szia szeretnélek megismerni kérlek írj és adj esély.
2022. ápr. 18. 15:59
 19/21 anonim ***** válasza:
-∞
2022. ápr. 18. 20:47
 20/21 anonim ***** válasza:

#17: Ami oszinte, a valosagrol szol es nem incel szintu panaszaradat. Ismerek valoban ronda ES igenytelen noket. Probalkoznak naluk ferfiak. Jo esellyel nalad is, csak nem tartod oket eleg jonak vagy eszre sem veszed oket.

Ha valoban megoldast akarsz, irany a pszichologus.

2022. ápr. 19. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!