Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon csúnya vagyok, de a visszajelzések alapján jó a személyiségem, mennyi esélyem van párkapcsolatra?
Aki megismer, általában hamar megkedvel, még akkor is, ha eredetileg fenntartásai voltak a kinézetem miatt. Elsőre általában kissé visszahúzódó vagyok a külsőmet ért negatív kritikák miatt, de elfogadó közegben hamar megnyílok és könnyen barátkozom. Viszonylag sok férfi barátom volt egészen tinikoromtól kezdve, de sajnos vonzalom soha nem alakult ki a részükről a külsőm miatt. Egyszer félig-meddig összejött valakivel több, mint barátság, de sajnos az sem működött vonzalom hiányában.
Megdugni viszont soha nem akart senki (még az a fiúbarátom sem, akivel nagyon közel álltunk egymáshoz és többször aludtunk is együtt), szexuálisan abszolút taszítom a férfiakat.

Orvoshoz menj.
És kezelje ki benned a felszíneséget is! A kövér ferfiak sem érnek kevesebbet. És az hogy sikerült összejönnie mással? Is azt mutatja hogy nem volt annyira gáz mint aminek te láttad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!