Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz 20-30 között az ismerkedés?

Figyelt kérdés
29/f vagyok és a korosztályomban szinte senkit se találni. Az a baj hogy csak tinik próbálkoznak be nállam, akiket érthető okok miatt elutasítok. A saját korosztályom meg mintha tele lenne életunt nőkkel akiknek mintha semmi kedve nem lenne ismerkedni.
2022. jún. 21. 16:10
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
36%

#30: Dehogynem. Ugyanis egész más helyzet az, hogy valaki 10 másodperc alatt nemet mondhat egy megkeresésre az adatlap alapján, mert úgyis rengeteg megkeresése van mindennap, és más, amikor van napi 1-2 megkeresése, és így adnia célszerű valódi lehetőséget arra, hogy valóban megismerje a jelentkező férfiakat. A társkeresők jelenlegi világa a szupergyors döntéshozást hozza elő a nőkből, első felületes benyomás alapján. Nem őket hibáztatom, mert senki sem időmilliomos, hogy minden nap 10 új jelentkezővel kezdjen levelezésbe, de ettől még ez a helyzet.

Régebben, mondjuk úgy 30 éve, a netes társkeresés megjelenése előtt, még egy nőnek egyszerre legfeljebb egy-két férfi volt képben, s ha nekik nemet mondott, lehet, hogy hónapokig nem volt új jelentkező. Egy átlagos nőnek mondjuk 20 és 40 között volt maximum 100 érdeklődő férfi az életében (és szerintem ennyi is csak a csinosabbaknak jött össze), s közülük kellett társat választani, ha nem akart egyedül maradni. Most a netes társkeresőkön egy átlagos nő két hét alatt kap ennyi megkeresést. S a netes társkeresés elmúlt 25 éve hozott bármilyen minőségi javulást a kialakult kapcsolatok esélyében, minőségében és tartósságában? Hát nem! A válások száma nőtt, a szinglik aránya pedig drasztikusan nőtt! Csak meg kell nézni a szociológiai adatokat, s bárki láthatja, hogy paradox módon az egymásra találás szempontjából könnyítettnek tűnő netes társkeresés megjelenése egyenesen lerontotta a boldog és tartós kapcsolatok esélyét!

2022. jún. 24. 19:59
 32/44 anonim ***** válasza:
71%
A férfiak pedig minden nőnél beprobalkoznak, tehát nekik is nagy a merítés, innentől kezdve felesleges ezen vitatkozni.
2022. jún. 24. 22:52
 33/44 anonim ***** válasza:
72%
A magas szingliseget és válást az okozza, hogy az emberek nem ismerik saját magukat, nem tudjak magukról, milyenek, nem tudjak, milyen társ kene melléjük, nem tudatosak egyáltalán parkeresesben… ennek pedig semmi köze az internetes társkereséshez, ez az emberek problémája.
2022. jún. 24. 22:54
 34/44 anonim ***** válasza:
36%

"A magas szingliseget és válást az okozza, hogy az emberek nem ismerik saját magukat"

Tévedés. Nem az okozza hanem a női hipergámia. Számokkal is kimutatható így ezen felesleges vitatkozni.

2022. jún. 24. 23:42
 35/44 anonim ***** válasza:
81%
#32: Hiába "nagy a merítés" a férfiaknak a netes társkeresőkön, ha az eredmény hosszabb távon is a többségnek nulla. Azt szokták mondani, hogy a puding próbája, ha megeszik. Simán előfordulhat, hogy valaki évekig próbálkozik a neten, és egyetlen rövid kapcsolat sem jön össze neki. Velem is ez történt, és egészen biztos, hogy ezzel nem vagyok egyedül. A netes társkeresőkön a nők nagy választéka csak látszólagos, abban az értelemben, hogy jó eséllyel nem lesz semmi az egész keresgélésből. Olyan, mint egy múzeumba járni, ahol befizeted a belépti díjat és ezért nézegetheted a festményeket egész nap, meg dícsérheted őket, de soha egyet sem vihetsz haza.
2022. jún. 25. 05:58
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Én 29 évesen ismerkedtem és belésezerettem egy 42 éves nőbe. Fel is néztem rá. 4 hónap e"együttlét" után minden szó nélkül ghostingolt. Minden szó nélkül eltunt és megszakitotta a kapcsolatot. Az a baj a mai nőkkel tisztelet a kivételnek hhogy ők maguk sem tudják hogy mit akarnak, és ugy mégnehezebb egy férfi dolga.
2022. jún. 28. 21:31
 37/44 VincentLaw ***** válasza:
100%

Nem vagy egyedül, nálam lassan már 6 éve ez a helyzet. Hiába teszem bele az időt és az energiát, semmi eredménye. És igen, én is ezt gondoltam, hogy nagy a merítés, közben meg mégis csak az derült ki, hogy ez csak a látszata, meg jól néz ki, meg jól hangzik, csak a valóság meg a szöges ellentéte.

2022. jún. 29. 10:20
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Mert tele van hulladék emberekkel a társadalom. A magas iskolázottság, igényes ruházat, a szuper külső még nem elég ahhoz, hogy te értékes legyél. Az emberi érték az belül van, méghozzá az, hogy az extra magas egódat nem húzod rá a másikra. Ma már mindenki egy Atyaúristen, aki úgy érzi, hogy mindenki kevés hozzá. Ez az egyik. A másik, hogy a világ tele van funkcionális analfabétákkal, azaz kizárólag azért vannak még életben, mert a világ kiszolgálja őket. Funkcionális analfabéta az, aki képtelen önmagáról gondoskodni. A harmadik: sem nők, sem férfiak nincsenek felkészülve egy kapcsolatra, sem anyagilag, sem érzelmileg, ma már szellemileg sem. A párkeresés lezüllött a "kivel b*szok legközelebb" felfogásra.

Ha tége elutasítanak, akkor az azért van, mert nem nézel ki olyan jól, hogy veled b*sszon egy nő, nem adtál ki magadról olyan információt, ami érdemessé tenne téged arra, hogy akár 1 percet is eltöltsenek veled. Arról nem is beszélve, hogy a társkeresők többsége egy lúzer nyúlbéla. Növesszetek tököket első körben!

2022. jún. 29. 10:53
 39/44 NTBS ***** válasza:
100%
A megváltozott világ miatt. A két nem tagjai egyformán magas igényeket támasztanak a másikkal szemben, így sokan kiesnek a rostán. Borzasztóan nagy az egó mindkét nemnél. A túlzott lazaság, leszarok mindenkit és mindent mentalitás.
2022. jún. 29. 14:14
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Parancsol itt egy Tinder kísérlet, hogy milyen az átlag férfiként:

https://www.youtube.com/watch?v=35fiNZTVVtU

2022. jún. 29. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!