Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz 20-30 között az ismerkedés?
Nem azzal van a baj hanem azzal hogy a nok extrem modon hipergamok lettek.
De egy nonek fogalma sincs milyen a randipiacon egy atlagos pasinak.
Ha no helyet cserelne 1 evre egy pasival a vegere már fel is akasztana magat 😆
Nem kell lentebb adnod az igényeidből. Ez egy marhaság.
Amúgy már fentebb is leírták a választ. A közösségi média térnyerésével egyre nehezebbé válik az ismerkedés. Mindenki a legjobbat akarja. És ezt nem úgy értem, hogy saját magának állít egy igényszintet és ahhoz ragaszkodik. Egyre inkább azt veszem észre, hogy a nők többségének van egy sablon elképzelése. Pl.: 180+ cm magas, nettó 500 ezer fizetésnek, saját kocsi, esetleg saját lakás vagy albérlet (szigorúan egyedül élj benne mert úgy könnyebben oda tud cuccolni 2 hét után). És kb ennyi. Ez az egyik sablon a néhány közül. És itt nyilván még szóba se kerültek a személyiségjegyeid, pusztán az anyagiak. Ha esetleg alkoholista, drogos, agresszív állat vagy az nem probléma. A nők egy részénél (kb 60%) az anyagi biztonság előbbre való mint az, hogy boldogok e a párkapcsolatukban. Itt az oldalon millió olyan kérdés van, hogy "A pasim verbálisan/fizikailag terrorizál, mit tegyek?". Persze mikor előkerül, hogy egyáltalán miért jöttek össze akkor megjelenik a fent leírt sablon. Röviden ennyi a lényeg. Kivételek persze mindig vannak csak ugyebár ők vagy foglaltak, vagy tőled 100-200 km re élnek. Szintén tapasztalat.
11-es:
Ha egy nő egy évre helyet cserélne egy pasival, akkor egy hét után találna partnert, mert tudná mik a nők igényei és mit-hogyan kellene kommunikáljon.
De itt adhatunk mi bárkinek bármilyen tanácsot, a fele meg se próbál változni. Egyszer egy kérdésben felajánlottam, hogy bárkinek segítek átfogalmazni a társkeresős bemutatkozó szövegét (mert nyilván tök sok hibát lehet ott elkövetni, amit pasi szemmel nem vesztek észre), illetve segítek a képei közül jót kiválasztani (mert itt is sok redflag tud lenni, vagy klisésen unalmas, vagy rossz szög).
Egy embert kért valid segítséget.
Egy ember azt írta nem túl kulturáltan hogy írják már neki egy bemutatkozószöveget. Mondtam, hogy félreértette, mert én csak segítek átfogalmazni a jelenlegit, nem én végzem el a házifeladatot. Erre leírta hogy neki nincs is, csak a szeretőt keres, és amúgy se engedné az asszony, hogy társkeresőzzön...
Harmadik lehordott, hogy biztos szapulnám a képeket és csak le akarnám rondázni az embereket...
Szóval már feladtam. Ha el akarjátok baszni a társkeresős bemutatkozót, tegyétek. De ne higgyétek, hogy a nők nem tudnának férfiként boldogulni.
#11-es vagyok és a #17-esnek írom
A nők tudnak a legkevésbé kommunikálni a nőkkel :D Egyáltalán nem értitek magatokat még a legbénább pasi is többet tud rólatok mint ti saját magatokról. Olyan mintha egy hal tanítaná a horgászt hogyan kell horgászni...
De tessék volt már nő(k) aki megpróbálkozott pasiként randizni csak hogy ne vádolj meg nagyszájúskodással vagy hogy a levegőbe beszélek. Ennél pontosabban én sem tudnám neked elmagyarázni mint itt ebben a videóban:
https://www.youtube.com/watch?v=DZTIbHIsIYw
A saját agyatok működését totál nem értitek. De nem tart semennyiből sem neked is kipróbálni de garantálom az azonnali pofára esést :D
El sem tudod képzelni a helyzetet fordított szerebben, hogy az milyen valójában...
Akinek van még ereje videót nézni itt még konkrét statisztikákat is mutatnak hogy a nők és a férfiak mennyire válogatósak társkeresőn:
https://www.youtube.com/watch?v=jPuQ1Wjd2Rk
Az ember agya leszakad tőle olyan nagymértékű a differencia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!