Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz 20-30 között az ismerkedés?
Gondolom nő vagy, így nem nehéz ezt így leírni, hogy a netes társkeresés pedig igen is sokat ér. Pasiként teljesen mások a játékszabályok.
Férfivel álltam össze, tehát akkor egy férfinek is sikerült.
A nők többsége nem szexet keres ott, ha nektek csak ennyi igenyetek van, akkor valóban könnyebb dolgunk van, mert 18-80 között megdugna ugyan mindenki, de kapcsolatot baromi kevés ember akar. Úgyhogy nem vagyunk jobb helyzetben.
Nem is állítottam ilyet, hogy a pasik többsége meg csak szexet keres. Én sem csak azt keresnék, hanem egy normális kapcsolatot.
Azzal meg nem tudok mit kezdeni, amikor valaki azzal jön érvvel, hogy amikor egy lány kapcsolatban lesz, akkor egy pasi is. Ez akkor lenne jó dolog, amikor kapcsolat lesz, akkor random módon (mindenkinek egyenlő eséllyel) 1 pasi és 1 lány kerül bele a kapcsolatba. A valóság meg az, hogy vannak pasik, akik szinte folyamatosan kapcsolatban vannak, váltogatva a lányokat (meg fordítva is igaz), közben meg vannak pasik, akiknek kínszenvedés összehozni akármit is.
Az élet nem igazságos.
Most akkor azon is mindneki elkezdhetne verni a mellet, hogy miért nem keres mindenki 1 millió forintot, mindegy, hogy van e végzettsége vagy nincs.
Én irtam, hogy ezeken az oldalakon a pasik többsége szexet akar. Ez így van, nőként ezt látom, mivel én ismerkedem velük, én tudok releváns tapasztalattal szolgálni.
#17: Óriási tévedésben vagy a férfi társkeresős bemutatkozó szöveg súlyát illetően. Én három éven át társkeresőztem egy alaposan megírt és igen kulturált bemutatkozó szövegggel. Több nő meg is dícsért, s volt, aki egyenesen azt írta, hogy tökéletes a bemutatkozó oldalam. Ennek ellenére egyetlen rövid kapcsolatot sem sikerült kialakítanom a társkeresőzésből, pedig körülbelül 1000, korban hozzám illő nőnek írtam személyre szóló levelet a 3 év alatt. A nők négyötöde egyáltalán nem válaszolt vagy egy fél soros elutasítást küldött. A maradék egyötöd pedig szinte mind az alábbi kategóriák valamelyikéhez tartozónak bizonyult:
1. Egy hónap levelezés után sem hajlandó személyes randevúra, többszöri kérésre sem. (Valószínűleg ezek többsége hamis profillal szélhámoskodik.)
2. Maga sem tudja, mit akar. Vágyik is társra meg nem is. Csak levelezget, de határozott cél nélkül, majd úgy dönt, hogy mégis inkább egyedül marad, nem kell neki társ.
3. Lökött, sértett, az egész férfi nemre haragvó nő. Besértődik egy teljesen semleges mondaton, aztán durcásan letilt.
4. Valamit nagyon takargató nő. Ha este vagy hétvégén hívom, sosem veszi fel a telefont. (Nagy valószínűséggel társkapcsolatban él.)
5. Nem társat, hanem lakhatást vagy eltartót kereső nő. (Volt olyan, aki már a második üzenetében megkérdezte, hogy mekkora a lakásom.)
6. Összevissza hazudozó nő. Ezek közül a leggyakoribb az, aki letagadja a gyerekeit, a korát, a testsúlyát, a végzettségét. Abban reménykedik tévesen, hogy elnézem neki a hazugságait, pedig így nem lehet bizalmi kapcsolatot építeni.
7. Billegő nő. Az első randevún áradozik, hogy milyen jól érezte magát velem, aztán pár nap múlva küld egy üzenetet, hogy meggondolta magát, nem akar többet találkozni.
Mindezeken felül persze volt olyanban is részem, hogy a nő korrekt volt és megmondta az első találkozáson, hogy nem érzi értelmét a folytatásnak; s nekem is volt néhány nő, aki annyira nem volt szimpatikus, hogy én nem akartam folytatni az ismerkedést vele. De a lényeg az, hogy abszolút semmit nem sikerült kihoznom a 3 éves intenzív társkeresőzésből, a rengeteg befektetett idő és energia ellenére sem. Nehéz dolga van egy férfinak a társkeresőkön.
A #26-os nagyon jól összefoglalta.
Egy nő ezt képtelen felfogni, hogy milyen a világ átlag pasiként. A pasik felső 20%-nak van csak folyton nője akik közül sokan csak szexre mennek (amiről a nők olyan sokat írnak). Aki a maradék 80%-ba tartozik az kb csak a kínlódás kategória.
Társkeresőkön tökéletesen mérhető ez mivel ott számadatokat is ki lehet nyerni amiből ez tudható.
Na de mind1... Kár papolni mert változni a helyzet úgy sem fog csak eléggé szomorú hogy a nők ilyen mértékben tönkretették a randipiacot a hipergám természetükkel. Amivel nem is lenne baj csak erősen túl tolták a szekeret.
A hozzám képest fele olyan jó nők úgy viselkednek mintha egy kész kincs lenne egy szakadt igénytelen nővel randizni. Eddig egy nő sem volt olyan mint a képeken. (mindet filterezik aztán a valóságban meg...)
#28: A nők valóban kevés kivételtől eltekintve a társkeresőkön mind a főnyereményt akarják. Aki eredetileg nem is ezzel a céllal regisztrál, az is gyakran ilyenné válik. Ugyanis nagyon sok a férfi, a nők sok megkeresést kapnak, s ebből azt szűrik le, hogy nyugodtan elutasíthatják azt, aki csak egy kicsit is valamiben nem tetszik nekik, nem felel meg tökéletesen az elképzelt ideáljuknak. Nem akarnak "leragadni" egy ilyen férfival, mert úgy érzik, legfeljebb egy-két hónapon belül kifoghatnak egy fantasztikusat. S persze valóban vannak is fantasztikusnak tűnő férfiak a társkeresőkön, csak az a gond, hogy ők pedig többségükben csak játszadozásra használják a társkeresőzést. Szórakozásból elszédítenek néhány nőt, aztán persze sorban ejtik őket, amikor rájuk unnak, vagy amikor a nő már komolyabb kapcsolatot (összeköltözést) igényelne, hiszen bármikor elszédíthetnek egy újat. A szomorú az, hogy a nők egy-egy ilyen koppanásból leggyakrabban nem azt szűrik le, hogy rossz stratégiát folytattak, hanem azt, hogy pechük volt, vagy pedig egy idő után azt, hogy minden férfi hazudós szemét.
A helyzeten azzal lehetne szerintem javítani, ha a társkeresőkön egy napon belül senkinek nem lehetne mondjuk kettőnél több embernek üzenetet írni. Ezzel valamennyire csökkenne a nővadász, naponta tucatszámban levél-küldözgető, egyszerre tíz-húsz vasat is a tűzben tartó férfiak lehetősége. Így az átlagosnak tűnő nők jóval kevesebb megkeresést kapnának, s nem esnének abba a tévhitbe, hogy előbb-utóbb egy szuper férfit találhatnak maguknak. Persze a szabályok ilyen megváltoztatása valószínűleg túl kockázatosnak tűnik egy társkereső cégnek, hiszen akkor attól félhetnének, hogy elpártolnak tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!