Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz 20-30 között az ismerkedés?
Figyelt kérdés
29/f vagyok és a korosztályomban szinte senkit se találni. Az a baj hogy csak tinik próbálkoznak be nállam, akiket érthető okok miatt elutasítok. A saját korosztályom meg mintha tele lenne életunt nőkkel akiknek mintha semmi kedve nem lenne ismerkedni.2022. jún. 21. 16:10
1/44 anonim válasza:
"nállam"
Minden más csak üres szólam.
2/44 anonim válasza:
Miért nálad próbálkoznak be? Férfi vagy, az ismerkedést te indítod el, ha találsz egy számodra vonzó not.
Minden korosztályban nehéz lett az ismerkedés sajnos.
3/44 anonim válasza:
Szerintem ez a közösségi médiáknak köszönhető, mindenki a legjobbat a legszebbet akarja, az mindegy ha belül rohad. A lényeg, hogy a világ felé jó képet tudjunk mutatni, legyenek irigyek.
4/44 A kérdező kommentje:
Azért nállam próbálkoznak be mert érett férfi kell nekik, de nem értik meg, hogy nekem meg érett nő kéne
2022. jún. 21. 17:04
5/44 anonim válasza:
Akkor próbálkozz be érett nőnél.
És nem nállam, hanem nálam, de az autocorrect ki is javítja…
6/44 anonim válasza:
Addig örülj még nincs nőd, hidd el nagyon szerencsés vagy.
7/44 A kérdező kommentje:
Néha azért jó lenne
2022. jún. 21. 17:25
8/44 anonim válasza:
El kell keserítselek: a helyzet a korod előrehaladtával nem fog javulni, ugyanis manapság 30 és 50 között is dögnehéz egy férfinak ismerkedni. Pontosabban nőkkel kapcsolatba kerülni nem nehéz, de ha az első randin nem tudsz erős vonzalmat kiváltani, a nők nem fognak második esélyt adni neked. Gondolkodás nélkül ejtenek. A társkeresés mostanra egy szereplőválogatáshoz lett hasonló: kapsz fél-egy órát, hogy produkáld magad, s ha nem keltesz szuper jó benyomást, meg se hívnak a második fordulóba. Tapasztalataim szerint a nemet manapság nagyon gyorsan kimondják a nők. Ez a változás az elmúlt 20-30 év terméke.
9/44 anonim válasza:
Igen, mert most már van beleszólásuk, hogy kihez megyunk hozza és kinek szülünk gyereket. Én elhiszem, hogy ez valakit kellemetlenül érint, de hadd legyenek már jogaink a saját életünkre vonatkozóan!
23N
10/44 anonim válasza:
Nem gondoltál még arra, hogy netán túl magasak az igényeid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!